Akrep Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken karar vermekte zorlanabilirsiniz ama yeni olan başka neler var? Siz birçok tutkuya sahip bir yaratıksınız, bu nedenle çelişen öncelikler (ve biraz bölünmüş bir kişilik) beklenebilir. Bir kez olsun kendi ayaklarınızı ateşe tutun, o odak sizi tamamlayacaktır. Elektromanyetik kişiliğiniz Çarşamba gününden önce fişe takılacak ve çelik gibi dostları ve aşıkları bir mıknatısa çekmeyi bekleyecek. Haftanın sonuna doğru liderlik etmek yerine takip etmeye istekliyseniz, içgüdülerinize güvenin ve ilkelerinize bağlı kalın. Diğerleri, dürüstlüğünüzü hafta sonu boyunca etkileyici (ve hatta çekici) bulacaktır.


Akrep Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın güneşinizle birleştiği yirmi sekizinci akşamı, haritanızın ruhsal bağlantıyı yöneten kesimini aktive ederek günler geçirdikten sonra bir huzur duygusu üzerinize çökecek. Bu titreşimler, büyük bir iyileşme ve rahatlama duygusu getirerek, son altı ay içinde meydana gelmiş olabilecek herhangi bir romantik hayal kırıklığından kurtulmanızı sağlar. Son zamanlarda kendinizi ilhamsız hissediyorsanız, yaratıcılığınız bir kez daha akmaya başlayacak. Bu gün duygularınızı işlemek için sanatsal bir çıkış kullanın ve gizemli bir hayranın dikkatini çekebileceğinden çalışmanızı sergilemekten korkmayın.

Ay’ın genişleyen Jüpiter ile karşı karşıya geldiği ayın yirmi altıncısında, başkalarının söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermemeye çalışın. Etrafınızdakilerin meşgul olabileceği kötü niyetli dedikodulara katılmanıza hizmet etmeyecek ve dahil olmak nihayetinde egonuzun darbe almasına neden olabilir. Romantizm peşinde koşmak veya sosyalleşmek yerine, akşamı evde kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenerek geçirin; Ertesi gün sosyal olarak etkileşim kurmak için daha donanımlı hissedeceksiniz.


Akrep Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İç dünyanızı dengeleyin, Akrep.

25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ay sırasında bakış açınızı ve iç monologunuzu ayarlayarak daha uyumlu bir iç akışa sahip olmanın zamanı geldi. İş meselelerinizle barış içinde hissetmek ve öyle olmayanla uyum aramak için kendinize sorun. önümüzdeki altı ay boyunca güzel meslektaşlarım. Bu ay döngüsü, daha önce hiç olmadığı gibi profesyonel homeostaza ulaşmanıza yardımcı olabilir! Ertesi gün Başak’taki Venüs’ün Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı ve ertesi gün Oğlak’taki geri giden Plüton’u üçgen yaptığı zaman, bir başlangıç ​​noktası olarak meslektaşlarınızla özlemleriniz hakkında nasıl konuştuğunuza odaklanmayı düşünün. Dünyevi yönler, eski meslektaşlarınızla yeniden bağlantı kurabileceğinizi veya size muazzam bir profesyonel dönüşüm getirebilecek geçmiş özlemleri ortaya çıkarabileceğinizi gösterir. Daha büyük profesyonel ağınız ve hayallerinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmak için bu enerjiyi kullanın. Terazi’de güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’e de karşı olduğundan, işinizde odağınızı daraltmak için iç monologunuzu sakinleştirmek isteyebilirsiniz. Kendinize odaklanmak için bir adım geri atmak, birkaç arkadaşınızla çalışmak, değerli birkaç hedefin peşinden gitmek ve ardından bu hedeflerin yörüngelerini taahhüt etmek, çalışma haftanızın başında öncelik vermeniz gereken şeydir.


Akrep Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenden mesajlar alıyorsunuz.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve dostluk evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün özellikle yakın bir arkadaşınızla ilgili bir konuda oldukça duygusal olabilirsiniz, ancak her zamanki gibi bunu göstermiyorsunuz. Bu, kendi meyve suyunuzda pişirmek için iyi bir yön değil, çünkü bu kişi sizi gücendirdiğini bile bilmiyor olabilir. Bu, birine nasıl hissettiğinizi söylemek için iyi bir gün.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ve sizin topluluk eviniz ile birleşiyor. Muhtemelen birileri düzeltmeye çalışıyor. Bugün, enerji çok daha hafiftir, bu nedenle geçmişler geçmiş olabilir. Boynunuza ve omuzlarınıza sızan stresin bir kısmını bırakabilirsiniz. Bu öpüşmek ve makyaj yapmak için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.