Akrep Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Akrep burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ne istediğinizi bildiğinizi düşünüyorsanız, uzanın ve hemen alın. Haftada ne kadar erken harekete geçerseniz, aşk ya da parayla ilgili olsun, hedefinize ulaşma olasılığınız o kadar artar. Sıradan bir arkadaş ya da iş arkadaşı aniden hafta ortası büyük bir sırrı itiraf ettiğinde şaşırmayın. Dünyayla paylaşmaya devam edin. Cumaya kadar (veya muhtemelen daha sonra) sürmesine izin verirseniz çok faydalı olabilir. Hafta sonu boyunca sabırlı olun.


Akrep Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta melekleriniz ve rehberleriniz burada.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Psişik yetenek evinizde geri giden Merkür, Koç’ta Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Dünyada bazı çılgın şeyler oluyor olabilir, ancak Evren sizi izliyor, bu nedenle size rehberlik edecek işaretleri ve mesajları takip edebilirsiniz. Akrep, bu birkaç dakikanızı ayırıp içsel düşüncelerinizi gözden geçirmek için iyi bir zaman. Doğada neler olduğuna dikkat edin. Bedeninizde neler olup bittiğini hissedin. Mesajlar gelecek.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve dostluk eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Arkadaşlarınızla ilgili harika şeylerden biri, sizi ve tüm tuhaflıklarınızı kabul etmeleridir. Akrep, onların yanında kendin olursun, yasak yok. Bugün, farklı bir şeyler yapmak için bazı arkadaşlara katılabilirsiniz. Bir örgü çemberi, bir rol yapma oyunu maratonu veya bir resim ve şarap partisi olabilir. Ne yaparsan yap, eğlenceli olacak.


Akrep Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşkınız haftanın ilk bölümünde biraz kafanıza girebilir. Gözünü diktiğin birine, hatta daha kötüsü, geçmişten birine gelince, biraz saplantılı oluyormuş gibi hissedebilirsin. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Geçmiş kabarcıklardan yüzeye herhangi bir acı gelirse, perdenin ötesinden sevgiyi çağırırken onları kabul etmek ve serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Hafta ortası geldiğinde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz ve son birkaç gün içinde tezahür etmiş olabilecek herhangi bir korkunun üstesinden gelmenize izin vereceksiniz. Son zamanlarda duymayı umduğunuz biri varsa, bu, sonunda size ulaştıklarında da olabilir. Bu titreşimler size her şeyi başarabilecekmişsiniz gibi hissettirecek – ve başarmalısınız! Başka bir gün için aşk dileklerini saklayın ve servet ve benliğe odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.