Akrep Haftalık Burç Yorumları (12 Eylül – 18 Eylül Haftası)

Akrep burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Eylül – 18 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 12 Eylül – 18 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ah, ilişkiler. Bunun bu noktaya geleceğini biliyordun. Asla kolay değiller, özellikle de her iki kişi de sizin kadar duygusal olarak meşgul olduğunda. Düşmanlık gibi hissettiren şey, bunun nasıl olmasını istediklerini tutkuyla umursayan iki kişidir. Uzlaşma, özellikle Pazartesi günü düzende. Ve biraz risk almak. Haftanın ortasına doğru, devam eden dramadan bazı iş veya ev işleri yüzünden dikkatiniz dağılacak. Pazar gününe kadar sen ve sen-kimin her şeyi halletmiş olacaksınız.


Akrep Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz hakkında açık fikirli olun, Akrep!

11 Eylül Pazar günü Başak burcundaki güneş Uranüs Boğa burcunda geri giderken, destek sisteminizde ve profesyonel ilişkilerinizde beklenmedik değişiklikler olabilir. yollar. Farklı arkadaşlar, bireyler veya taraflarla çalışmak için yeni fırsatlar mümkün olabilir. Devam eden ortaklıklarınızın mevcut yapısını canlandırırken kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, 16 Eylül Cuma günü Başak burcundaki güneş Balık burcundaki geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, yaratıcı çabalarınız konusunda özellikle açık fikirli hissedebilirsiniz. Neyi bir araya getirmeniz gerektiğini veya neleri bir araya getirmeniz gerektiğini veya fikirlerinizin işe yaraması için ayarlayın. Tutku projeleriniz, meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınız tarafından tahmin edebileceğinizden daha fazla desteklenebilir. Başak’taki Venüs, Boğa’daki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacağından, bazı fikirlerinizin veya ilişkilerinizin olması gerektiğini bile görebilirsiniz. Destekleyici bir toplulukla çalışırken hayallerinizin peşinden gitmek, profesyonel kaderinizdir. Eğlenin ve yolunuzu kucaklayın!


Akrep Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dengeyi buluyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve dostluk evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Akrep, seni gafil avlayan biri sana çıkma teklif edebilir. Genelde insanların ne aradığını oldukça iyi bilirsin ama bazen bu bir iltifat olduğunda onu kaçırırsın.

12 Eylül Pazartesi, güneş Kova’daki Satürn ile eviniz ve ailenizle 150’lik açı yapıyor. Evde dikkat edilmesi gereken pek çok şey var. Bunların çoğu küçüktür ve belki de onlarla başa çıkmak için çok meşgulsünüz. Ancak küçük onarımların, bakımın veya sadece dağınıklığın bir listesini yapmanın zamanı geldi. Bunu yapmazsanız, bunlardan bir veya daha fazlası gelecekte büyük bir sorun haline gelebilir. Damlamalara, sızıntılara ve mağazalara iade etmek istediğiniz şeylere dikkat edin. Akrep, bu işleri yaptırarak ev hayatınızı biraz daha iyi hale getirmek için güzel bir gün.


Akrep Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kişisel bakım ve sağlık bu hafta hızlı aramanızda olmalı. Güneş Başak burcundayken evren size duygusal olarak tepki vermek yerine mantıklı düşünmeyi öğretiyor. Bazı yeni meditasyonlar veya bir adım geri atmanın ve olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmanın yollarını uygulayın. Sakin olun ve stinger yüzeyinize izin vermekten daha iyi yol alacaksınız. Bununla birlikte, hızlı bir şekilde zengin olma planlarına veya acımasız kararlılığa dahil olmamaya dikkat edin, çünkü bunun bir bedeli olabilir. Bir profesyonelden daha fazla içgörü ve bakış açısı kazanmak için bir kariyer koçuyla bir seansa yatırım yapın veya kendinize bir tarot okuması yapın.

Kartlarınızı doğru oynarsanız şu anda servetinizi artırmak mümkün. Ayrıca, izin verirseniz ilişkileriniz biraz kayalık hissedebilir. Büyümek ve gelişmek için birbirinize meydan okumanın yollarını düşünün, ancak güç mücadelelerini evde bırakın. Gereksiz tartışmalara girmek yerine birlikte bir derse katılın veya masa oyunları oynayın. Can sıkıntısının, aksi halde iyi olan hislerinizi lekelemesi gerekmez.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.