Akrep Burç Yorumları 8 Eylül 2022

Akrep burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 8 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar tüm düğmelerinize basıyor olsa bile, şimdilik sakin kalmalısınız. Çatışma, dahil olan herkes için kötü bir fikirdir, en azından şimdilik – tırmanış durdurulamaz!


8 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Estetik duyularınız artık güçlendi ve hemen hemen her şeyi güzelleştirebilirsiniz.


8 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Kova ayı ile asi Uranüs arasındaki sert bağlantı cennette ortalığı karıştırmakla tehdit ettiğinden, bu sabah romantik hayatınızda hafif adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu arada, Luna ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak geçici olarak kapanmanıza neden olabilir, böylece duygularınızı gelişigüzel bir şekilde koşmak yerine pragmatik bir eğilimle işleyebilirsiniz. Neyse ki, bu gece Ay Balık burcunda ilk kez göründüğünde, kendinizi çok daha rahat ve kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız, bu da sizi açık bir kalple yönlendirmeye teşvik ederken kendi kimliğinize güven verecek.


8 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günler değiştikçe, parlak ve parlak ay olan Akrep’in evreleri de değişir. Bugün, sizi selamlamak ve merhaba demek için bulutların arasında yüzecek, ışığını köpüren sislerinden aşağı dökecek. Dolgunluk dönemine yaklaşıyor – henüz değil, ama çok yakında. Ev, aile ve ev ile ilgili dördüncü güneş evinizde dans ederken, bu temalar ve durumlar hakkında derin duygularınızın içinde olacaksınız. Evde oturup dinlenmek, mum ve tütsü yakmak ve en samimi halinizle temasa geçmek için harika bir gün. Kendinizi ve sevgilinizi ev yapımı bir yemekle şımartın veya teslimat siparişi verin.


8 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bugün rahat bir iş-yaşam dengesi beklemeyin. Kova burcundaki ay Kova burcundaki geri giden Satürn ile kavuşum yapacağı için özel konulara odaklanma niyetiyle yola çıkabilirsiniz. Bununla birlikte, Ay Boğa burcunda geri giden Uranüs ile kare açı yapacağından, diğer profesyonel meseleler veya taahhütler beklenmedik bir önceliğe sahip olabilir. Yapmanız gereken en iyi şey, en acil meseleye yönelerek bu belirsizlik dalgasına binmektir. Ancak bu yoğun sabah, ay istasyonlarının elbette geçersiz olduğu daha sonra gününüzün yavaşlamasını bekleyebileceğiniz için azalabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.