Akrep Burç Yorumları 4 Eylül 2022

Akrep burcunun 4 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 4 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 4 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 4 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En iyi arkadaşınız veya arkadaşlarınız bugün sorun çıkarabilir – son zamanlarda onların endişelerinden payınıza düşenden fazlasını aldınız ve sabrınız tükendi. Onları duymaya çalışın, ancak gerekirse uzaklaşın.


4 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hırslarınız biraz zayıf hissediyorsa, bugün küçük bir hedefi fethedin.


4 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Yay burcunda Ay sisli Neptün ile kare açı yaparken, egonuz kendinize iyi davranmanız konusunda bazı kötü tavsiyeler verebilir. Yeni bir tasarımcı güneş gözlüğü kulağa ne kadar hoş gelirse gelsin, şu anda gereksiz eşyalara savurganlık yapmaktan kaçının. Neyse ki, Luna uyumlu Venüs’e bir öpücük üflerken, kişisel başarılarınızda tatmin bulma fırsatınız olacak. Aşk gezegeni bu gecenin ilerleyen saatlerinde Başak burcuna geçtiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca arkadaşlıklarınızı beslemeye yardımcı olacak bir değişim fark edeceksiniz. Bu arada, Oğlak ayı önümüzdeki günlerde konuşma becerilerinizi geliştirecek.


4 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, senin için büyük bir karmik döngü daha yeni başlıyor. Muhtemelen, sanki esintide bir değişiklik varmış gibi daha dün fark etmişsinizdir. Gezegensel eş yöneticiniz, seks, tutku ve dürtü tanrısı güçlü Mars, önümüzdeki haftalarda yavaşlamaya devam edeceği bir gölge öncesi aşamaya başladı. Güneş sekizinci yakınlık evinizin içinde ileri geri hareket edecek. Bir yandan, ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa bu, siz ve partneriniz arasında sürtüşmeye neden olabilir. Varlıklarınızda büyük yatırımlar veya değişimler planlıyorsanız, şimdi harekete geçin ve sevgilinize danışın.


4 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi nasıl iddia ettiğinize dikkat edin, Akrep. Artık ay profesyonel Oğlak burcunda olduğuna göre, önde gelen iş yeri tartışmaları, röportajlar ve daha fazlasıyla kendinden emin hissedebilirsiniz. Luna’nın çekingen, sorumlu tonunu benimsemek size neredeyse doğal geliyor. Diğerleri, sizi işyerinizde iletişimsel bir lider olarak değerlendirebilecekleri için kolayca yanıt verebilir. Bununla birlikte, Oğlak burcundaki ay, başkalarıyla konuşurken size otoriter, hatta küçümseyici bir yön verebilir. Konuşmada olumlu ama profesyonel bir duruşa sahip olmak için tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı izleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.