Akrep Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Akrep burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün daha büyük bir şey iş başında — doğru yönde ilerlediğinizden emin olun. Şimdilik söylemek zor olabilir, o yüzden emin olana kadar yavaşlayın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün nasıl davranacağınız konusunda şüpheye düştüğünüzde, sadece konuşun! Kelimeler cevaptır.


28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars ve Satürn gökyüzünde işbirliği yapmaya devam ederken, sevgili Akrep, duygusal düzeyde gelişmeniz istenecek. Bu titreşimler, eskimiş idealleri ve davranış kalıplarını bırakmak için mükemmeldir, bu da derin yollarla olgunlaşmanıza ve büyümenize izin verecektir. Bu arada ay, burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor, popülerliğinizi ve benlik duygunuzu yükseltiyor. Luna’nın Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiği öğleden sonra daha sonra, kader karşılaşmaları aşk hayatınızın yörüngesini değiştirebilir, ancak emin olmadığınız biriyle ciddi bir taahhütte bulunmadan önce dikkatli olmanız gerekir.


28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, muhtemelen şu anki Merkür gerileme evresinin öncekinden farklı bir dönüşe geçtiğini fark etmişsinizdir, Akrep. Şimdi, kozmik habercimiz, zihin ve iletişim gezegenimiz, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flörtlerden oluşan güneş on birinci evinizde dönüyorken, eski sevgililerden, eski sevgililerden veya bağlantınızı kaybettiğiniz insanlardan haber alıyor olabilirsiniz. Biriyle yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, bunu yapmak için uygun bir dönemdir. Sadece drama uğruna beslemediğiniz sürece ulaşmaktan korkmayın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sıra dışı güvenlik konularına açık ol Akrep. Mars İkizler burcunda geri giden Satürn Kova burcunda üçgen açı yaptığında geçiminizi güvence altına almakla ilgili atipik konuşmaları ve fikirleri düşünmenin zamanı geldi. Geçim kaynağınızda rol oynayanlarla hangi yatırımları, kaynakları veya uzun vadeli finansal önlemleri alabileceğinizi keşfedin. Mali müşavirle konuşmanın yanı sıra eşinizle veya ailenizle mali güvenliğiniz hakkında konuşmak da gereklidir. Bu üçlü sırasında her şeyi sorumlu tutan inanılmaz ama benzersiz bir finansal yapı oluşturabilirsiniz! Yakalama, olasılıklarınızı keşfederken açık fikirli olmaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.