Akrep Burç Yorumları 20 Eylül 2022

Akrep burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 20 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğaçlama konusunda iyi olsanız da, şu anda her hareketi planlamayı tercih edersiniz. Bu da iyi bir fikir çünkü günün enerjisi ayrıntılara gösterilen ilgiyi ödüllendiriyor.


20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınızın bugün size sosyal hayatınızı değiştirebilecek bir haberi var.


20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Yengeç ayı Plüton ile karşı karşıya gelirken, sözlerin sandığından daha fazla ağırlık taşıyabilir. Bu kozmik iklimin size derin yeni anlayışlar sağlayacağı kesin olsa da, bunları paylaşmaktan hemen geri çekilmek isteyebilirsiniz ya da biraz yoğun olabilirsiniz. Neyse ki, güneş ve ay gökyüzünde birleştikçe enerji yükselecek ve arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla hafif şakalar yaparak rahatlamanıza yardımcı olacak. Öğleden sonra Luna ateşli Leo’ya girdiğinde ruh haliniz daha ciddi hale gelecek ve sizi profesyonel hedeflerinizde ilerlemeye teşvik edecek.


20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzüne göz kırp Akrep, çünkü onlar aşağı bakıyor ve sana gülümsüyorlar! Zevk, uyum ve güzellikle dolu büyüleyici gezegenimiz Venüs, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizde oldukça iyi bir konumdadır. Güneş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde bulunan cesur Uranüs’e gökyüzünde elini uzatacak. Bu, bir arkadaşınızın birdenbire uzun süreli ilişki potansiyeli olan birini tanıtabileceği veya hatta size her zaman aşık olduğunu söylemek için öne çıkabileceği anlamına gelir. Bağlıysanız, siz ve bir ortak, büyük bir umut veya hayali gerçekleştirmek için bir ekip olarak çalışmaya son derece hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz.


20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle çalışmalısın, Akrep? Başak burcundaki Venüs, Boğa burcundaki geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında taahhütlerinizi gözden geçirin. Dünyevi üçlü farklı bağlantılar, profesyonel dernekler ve özlemlerle çalışmak için yeni fırsatlar ortaya çıkardığı için beklenmedik fırsatlar aniden ortaya çıkabilir. Düzenlemelerinizde yeni bir yönde bir değişim görmek korkutucu olsa da, potansiyel bir olasılık olarak başka ne varsa keşfetmeye değer olabilir. Yeni bir şey denemek veya farklı bir bağlılıkla çalışmak korkutucu olmak zorunda değildir. Hatta geçmiş çabalardan daha güvenli olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.