Akrep Burç Yorumları 18 Eylül 2022

Akrep burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri akıl oyunları oynuyor ve bir kez olsun bunun bir parçası olmak istemiyorsun. Kendinize rağmen içine çekilebilirsiniz, ancak bu sadece bir süre işleri yavaşlatmanız gerektiği anlamına gelir.


18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kariyerin mükemmel değil ama bugün tünelin sonunda bir ışık var.


18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu, haritanızın ruhsal sektöründe yolculuğuna devam ederken, sevgili Akrep, kendinizi yeni ve anlamlı şekillerde tanıma fırsatına sahip olacaksınız. Ne yazık ki, Luna, Merkür ve Jüpiter arasındaki sert bir t-kare, özellikle geçmişten gelen incitici anılar üzerinde durursanız, bazı karamsar düşünce kalıplarını harekete geçirebilir. Şans eseri, bu akşam Başak güneşi Plüton’a bir öpücük üflediğinde hava yükselecek ve sizi seven ve destekleyen arkadaşlarınızla vakit geçirerek iyimserliğinizi geri kazanmak için harika bir zaman olacak. Bu titreşimler, olayları daha olumlu bir ışıkta görmenize de yardımcı olabilir, ancak bakış açınızı genişletmek için sevdiğiniz birine güvenmeniz gerekebilir.


18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem bir gün üzerinizde parlıyor, Akrep. Bugünün parıldayan enerjisi sizi eğlence, mizah, kahkaha ve aşk havasına sokacak. Zihinsel Merkür, güneş on ikinci sezgi ve bilinçaltı evinizden geriye doğru kayarken, o kudretli Jüpiter’e, Büyük Yararımıza ve umut gezegenine parlayacak. Kişisel veya romantik hayatınız hakkında ani bir sezgi, atılım veya vahiy ortaya çıkabilir. Aniden, nerede durduğunuzla ilgili korku, hayal kırıklığı veya endişe ile uğraşıyorsanız, tünelin sonunda ışık varmış gibi hissedebilirsiniz.


18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında neyi değiştirmen gerekiyor Akrep? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için işinizde bazı sağlıksız alışkanlıklar veya verimsiz yönler olabilir. Muhalefet, iş hayatınıza denge getirebilmeniz için algıdaki bir değişikliği ele alıyor. Sorumluluğu almak için içsel iddianıza dokunmanız gerekir. Gizli yetenekler, güçlü yönler ve güçler işinizde avantajınız için kullanılabilir. Bunun dışında, bazı iş çılgınlığınızın gerçek renklerini konuşmada gösterebileceğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.