Akrep Burç Yorumları 17 Eylül 2022

Akrep burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 17 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün egonuzu zedelemekten kaçınmanın en iyi yolu eve yakın durmaktır. Kendinizi iyi koruyamayacak kadar açıktasınız ama öte yandan, savunmasız yanınızı görmek isteyenler de var!


17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi sizden daha akıllı biriyle hizalayın. Nadir insanlar ama varlar.


17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, İkizler ayı güneş ve Neptün ile bir t-kare oluştururken, bugün birini hayatınızdan çıkarmak gibi zor bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Sert gerçekler, toksisitenin ve affedilemez davranışların olduğu yerleri ortaya çıkarabilir ve bu tür durumlarla aniden bağlarınızı koparmanızı tetikleyebilir. Ancak, puslu Neptün’ün etkisi, tüm hikayeye sahip olmadığınız anlamına gelebileceğinden, sorunun kanıtı olmadan sert önlemler almaktan kaçınmalısınız. Neyse ki, Mars’ın şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam, odağınızı geri kazanma ve hayatınızı toparlama fırsatınız olacak.


17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın saf yoğunlukta, Akrep – tam da nasıl istersen. Güneş enerjisi on birinci arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşma evinizdeki güçlü güneş, güç merkezi Plüton’a ulaştığında, ağınızdaki, gözlerinizi yepyeni bir bakış açısına veya dünyaya açan biriyle derin bir konuşma yapmanız muhtemeldir. Fikirleriniz yağmurdan sonra tarlalar gibi çiçek açmaya başlayacak. Motivasyonlarınızın ve arzularınızın derinliklerine inin ve onlar hakkında bir diyalog açın, çünkü belki de hiç bitmeyen bir sohbete başlayacaksınız. Bu size ilham verecek ve sizi canlandıracaktır.


17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Analitik güçlerinle bir şeyler yapmalı mısın, Akrep? Paylaşılan varlıklarınız, borçlarınız, yatırımlarınız ve samimi çalışma ilişkileriniz hakkında her şeyi fark eden oldukça psikolojik bir insansınız. Ancak topladığınız bilgilerle bir şeyler yapmanın veya İkizler’deki son dördün ay boyunca devam etmenin zamanı gelmiş olabilir. Mars İkizler’de Kayron’u Koç’ta altmışlık açı yaptığından, daha sakin bir iş hayatınız olması için bu ay tutulması sırasında hareket etmeniz gerekebilir. Karar vermek, işteyken herhangi bir gerginlik veya stres atmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.