Akrep Burç Yorumları 16 Eylül 2022

Akrep burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 16 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şey denemek için iyi bir gece. İkinizin de daha önce gitmediği bir yerde randevuya çıkın ya da bir sonraki sıcak noktayı bulun. Sokaktaki uğultuya tamamen bağlısınız.


16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başarı dürtünüz aşırı hızlandı mı? Durma zamanı. Gülleri kokla.


16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, İkizler ayı iletişimsel Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, bu sabah erken saatlerde rüyalarınıza giren sevdiklerimden güçlenme mesajları. Uyandığınızda, gerçekleşen önemli deneyimleri not alarak, astral alem karşılaşmalarınızı hatırlamak için bir dakikanızı ayırın. Gün gelişmeye devam ederken kime güvendiğinize dikkat edin, çünkü Venüs ve Mars arasındaki sert bir kare, bazı düşmanları ahşap işlerinden çıkarabilir. Neyse ki, Kader Düğümlerinden gelen bir yardım eli, aşka daha fazla yer açmak için toksik bağlantılardan uzaklaşma fırsatı sağlayacaktır.


16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son derece sıkıntılı bir gün geldi Akrep. Ne yazık ki, sevgiliniz ve arkadaşlarınız arasındaki savaş alanının merkezinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kudretli güneş, topluluklar ve bağlantılardan oluşan güneş on birinci evinizi tutuştururken, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde kuduz bir kurt gibi uluyan değersiz Neptün ile kılıçları çaprazlayacak. Gittiğiniz her yerde sırlar, yalanlar, aldatma ve oyunlar olacak. Dürüst olmak gerekirse, sizi bekleyen dramayı beslemek yerine telefonunuzu kapatmak, kitap okumak ve erken yatmak daha iyi olur.


16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni taahhütlere ve iş ilişkilerine açık olun, Akrep. Başak burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığından, profesyonel ağınızdaki biri kariyerinizde daha önemli bir ortaklık olmak istiyor. Kendinizi çevrimiçi ve çevrimdışı ağ oluşturma fırsatlarına sokmanın zamanı gelmiş olabilir. Açık fikirli olmak, doğru profesyonel ilişkiyi cezbedecektir, çünkü sizinle daha tutarlı bir şekilde çalışmaya başladıkları ilk fırsatta atlayacak harika meslektaşlar vardır. Profesyonel kaderinizin ve kaderinizin bir parçası olduğu için yolunuza çıkan her fırsatı kabul edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.