Akrep Burç Yorumları 15 Eylül 2022

Akrep burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 15 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün çok büyük bir enerjiniz var ve istediğiniz hemen hemen her şeye doğru inanılmaz bir ilerleme kaydedebilmelisiniz. Bir yönde ilerlemeye devam ederseniz, oraya düşündüğünüzden daha çabuk ulaşırsınız.


15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün her şey siyah beyaz olacak. Açık cevap doğru cevaptır.


15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu yoğun Plüton ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, tatlı Akrep, aşk hayatınızda bugün derin gelişmeler ortaya çıkabilir. Açık ve dürüst iletişim, ilişkilerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir, bu nedenle masaya şeffaflık ve kırılganlık getirmekten korkmayın. Ciddi bağlılıkla ilgili temalar, bu öğleden sonra Luna İkizler’e girdiğinde devreye girecek ve ilişkinizi kurabilecek veya bozabilecek bir “hepsi içeri veya tamamen dışarı” enerjisi yaratacak. Sevgilinize işlerin nereye gittiğini sormaktan korkmayın, ancak özgürce vermedikleri cevapları zorlamaktan kaçının.


15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini yaramaz mı yoksa iyi mi hissediyorsun, Akrep? Yukarıdaki gökler, radarın altından fışkıran cızırtılı tutkunuzu keşfetmeniz için sizi cezbediyor. Dostluklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizde dans eden Tatlı Venüs, yakınlık ve şehvetle ilgili güneş sekizinci evinizde gezegensel eş yöneticiniz, güçlü Mars ile çatışacak. Bir arkadaşınızla veya eski bir arkadaşınızla yatakta kalabilirsiniz, bu nedenle bu dramaya ancak sonuçlarına hazırsanız dalın. Mutlu ilişkilerdeki çiftler, onları tüketen vahşi bir şehvet hissedebilirler. Göreyim seni!


15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akışa bırak, Akrep. Son birkaç gün içinde ağ kurduktan ve profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirdikten sonra ilerlemenizi yavaşlatmanız gerekebilir. Ay elbette bugün boyunca geçersiz olacağından sosyal meyillinizi yeniden doldurmanın zamanı geldi. Ay durgunluğu, rahat bir enerji duygusu anlamına gelir, bu nedenle profesyonel düzenlemeleriniz konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Ay zihinsel İkizler’e girdiğinde her bir kişiyi, bağlılığı ve daha fazlasını psikolojik olarak analiz etmek için bolca zaman olacak. Ama şimdilik, zihninizi susturun ve yavaş tempolu Ay’ın tadını çıkarın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.