Akrep Burç Yorumları 14 Eylül 2022

Akrep burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 14 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Zeki enerjiniz durdurulamaz ve doğru insanlar için neredeyse imkansız derecede sıcak. Ağzınızın beyniniz kadar hızlı çalıştığından emin olun, yoksa yeni bir fırsatı kaçırabilirsiniz.


14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir grup durumunda, alışılmadık bir küçük ayrıntıyı fark edeceksiniz ve günü kurtaracaksınız.


14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Boğa burcunun Kuzey Düğümü’ne yaklaştığı bu sabah, düşüncelerin romantizm ve geleceğin neler getireceğine dair fantezilerle dolu olacak. Bu kozmik iklim, aşk hayatınızda ilerleme kaydetmenize yardımcı olsa da, kırmızı bayraklar için gözlerinizi dört açmaya çalışın, aksi takdirde geçmişten gelen flört hatalarını tekrarlayabilirsiniz. Luna, Satürn ile sert bir kare oluşturarak kalbinize şok dalgaları göndermekle tehdit ederken Uranüs’e yakınlaştığı için öğleden sonra duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.


14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Powerhouse Pluto, 2008’den beri güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizin yörüngesinde dönüyor, Akrep. Bu son derece uzun geçiş, kuyruğun sonuna yaklaşıyor ve size başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuz ve en önemli mesajlarınızı sevdiklerinize nasıl konuştuğunuz konusunda yoğun ve dönüştürücü yaşam dersleri verdi. Derin ve yoğun düşünce ve fikirleri ifade etmeye çalıştınız, ancak bazen başkaları sunduğunuz dinamiklerden korkmuş veya kafası karışmış olabilir. Pluto size iletişim şeklinizi yeniden yaratma gücü veriyor, bu yüzden baştan başlamaktan korkmayın. Sevdiklerinize hükmetmek, dönüştürmek ve aydınlatmak için sözlerinizi kullanın.


14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Beklenmedik hıçkırıklar olabilir Akrep! Boğa burcundaki yüce ay, bugün geri giden Uranüs ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapıyor ve bu, profesyonel taahhütlerinizin kaderinde beklenmedik bir dönüş olduğunu gösteriyor. Ay Kova burcunda geri giden Satürn ile kare açı yaptığından kariyer yolunuzun profesyonel yapısını daha da etkileyebilir. Stresli olmasına rağmen, bu radikal yönleri, ideal kariyer yolunuz ve profesyonel itibarınız için daha iyi taahhütler oluşturmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınıza kimin ve neyin dahil edilmeye değer olduğu konusunda açık fikirli olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.