Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Ekim 2022

Akrep burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ay’a başlamak için akıllı İkizler’deki gezegen yardımcı yöneticiniz Mars ile, dışa dönük, zeki ve esprili insanlar sizi heyecanlandırıyor. Bir tarih arıyorsanız, hava işaretleri iyi bir eşleşmedir. Zaten bir ilişkiniz varsa, kimya harikadır.

Derin duygulara sahip yardımcı yöneticiniz Plüton, retrograd döngüsünü terk ediyor ve 8 Ekim’de çalışkan Oğlak burcundayken doğrudan gidiyor ve sizi her zamankinden daha fazla gerçeğin peşinden gitmeye zorluyor. Sonunda affedebilirsin, Akrep, ama diğer kişinin yüzde yüz dürüst olmadığını düşünüyorsan, gerçekten bir şeyleri geride bırakabileceğin şüpheli.

Ayın sonu, bir ton Akrep enerjisi ile elektrikleniyor, yirmi üçüncüde çekici burcunuzda güneş ve Venüs’ün ortaklığıyla başlıyor. Önümüzdeki ay için elde edilmesi zoru oynamayı seviyorsunuz ve her türden insan gizemli kişiliğinize ve güzel görünümünüze çekiliyor.

25 Ekim’deki delici burcunuzdaki yeni ay ve güneş tutulması, elinizdeki tüm araştırma araçlarını kullandığınızda, olayların altında yatan nedeni bulmanıza yardımcı olur. Ve şu anki partneriniz veya aşık olduğunuz kişi hakkındaki gerçeği bir kez öğrendiğinizde, onlara bir daha asla aynı gözle bakmayacaksınız.


Akrep Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Hayat sana kariyerinde uygulayabileceğin manevi dersler getirir, Akrep. Belki Evren hakkında daha derin sorular soruyorsunuz ve artık öğrendiklerinizi iş anlaşmalarınızda kullanmaya hazırsınız. Akrep burcu, kalbin zayıflığı için değildir ve bir sebepten dolayı bu özel varoluşa enkarne oldunuz.

9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay ile birlikte ayın başında bolca enerjik bir enerji var. Bu, dünyaya gerçekten neye sahip olduğunuzu göstermek için mükemmel bir döngüdür. Ve yirmi üçüncüde güneş burcunuza girerken kendinizi takdir edin, size rakiplerinize göre avantaj sağlar.

Ay, 25 Ekim’de burcunuzda gerçekleşen ve size ne kadar değerli olduğunuzu gösteren güçlü bir güneş tutulması ile sona eriyor. Bu yeni ayın enerjisinden yararlanın. Burada aldığınız kozmik ilhamdan daha büyük bir zevk yoktur. İnanılmaz bir yol boyunca sürekli olarak yönlendiriliyorsunuz.


Akrep Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ürkütücü bir mevsim, Akrep ve bu, parlama zamanının geldiği anlamına geliyor! O yüzden dışarı çıkın ve Merkür ikinciye doğru gittiğinde arkadaşlarınızla eğlenin. Artık gezegen gerilemeden çıktığına göre, arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve sosyal grubunuzdaki biriyle çok yakınlaşabilirsiniz (*göz kırpma*).

Bununla birlikte, yeni bir ilişki kurmadan önce, 9 Ekim’deki Koç burcundaki dolunay sırasında, özellikle de hala kalp kırıklığından musallatsanız, devam eden herhangi bir flört işiyle ilgilenmeniz gerekir. Eski ilişkilerin hayaletlerini kovmak için ertesi gün Terazi’ye giren Merkür’ü kullanın.

Çünkü mevsiminiz, güneş ve Venüs’ün yirmi üçüncüde burcunuza girmesiyle başlar ve moralinizi yükseltir. Etrafınızdaki herkesi büyüleyen ürkütücü görünüyor ve hissediyorsunuz. Eğer aldıysan, musallat ol! Bu, en sevdiğiniz sonbahar aktivitelerini yapan ilk buluşmalar için harika bir zaman.

En iyi randevu geceniz 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında olacak. Küçük konuşmayı kesin. Birinden hoşlanıyorsan, şimdi söyle! Ayın otuzunda Mars geri gittiğinde bu sevgi dolu duygularla savaşmayın. Her zaman karanlık ve gizemli olmak zorunda değilsin.


Akrep Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

yeniden doğuş

Güneş ve şenlikli Venüs, ay başlarken özel bir bölgededir, Akrep, bu yüzden bu, yarım kalmış işleri bir araya getirme ve devam eden meselelere son verme zamanıdır. 23 Ekim’e kadar sürecek olan bu aşama, duygusal yüklerden kurtulmak ve güneş burcunuza geldiğinde tüm fırsatlara yer açmak için mükemmeldir. Rahatlamak ve şarj olmak için bu şansı kullanın. Rüyalarınızın özellikle canlı olduğunu da fark edebilirsiniz, bu nedenle size sesleniyormuş gibi görünenleri not etmek iyi bir fikir olacaktır.

Olayların yavaş temposu sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, bunun nedeni ayın başındaki altı geri giden gezegen olabilir. Bununla birlikte, konuşkan Merkür ikincide doğrudan döner, ardından sekizincide radikal Pluto ve yirmi ikincide temkinli Satürn gelir. Yavaş yavaş işler hızlanacak.

Buna rağmen, ateşli Mars 30 Ekim’de geri hareketine başlayacak ve 12 Ocak 2023’e kadar böyle kalacak, bu da finans ve ticari ilişkilerle ilgili bazı ayarlamalara duyulan ihtiyacın altını çiziyor.

Dokuzuncu aydaki Koç dolunayı, halının altına süpürülen sorunları karıştırabilir. Yaşam tarzı sektörünüzde gerçekleşir ve sizi işte veya günlük yaşamınızda sarsan bir olayla çakışabilir. Yine de, havayı temizlemek ve işlerin yoluna girmesine izin vermek için bir şans.

23 Ekim’de tatlı Venüs ve güneş burcunuza hareket edecek ve elementinizde olacaksınız. Önümüzdeki haftalar, sizin için en anlamlı olan faaliyetlere ve ilişkilere odaklanmak için mükemmel. Biraz bencil olmanın ve yapmak istediğiniz şeyleri, taviz vermeniz veya niyetlerinizi sulandırmanız gerektiği gibi hissetmeden yapmanın zamanı geldi.

Son olarak, yirmi beşinci günkü burcunuzda bir güneş tutulması ile bu güçlü ay evresi sizi yeni bir lige sokar. Gerçekleştirmek istediğiniz büyük bir hayaliniz varsa, şimdi tam zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.