Yengeç Burç Yorumları 21 Ağustos 2022

Yengeç burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 21 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanların kafalarıyla oynuyorsun ama iyi anlamda. Dışarıdaki davranışlarınız, sizi görmek istediğiniz insanlardan doğru türde bir ilgi çekmelidir, bu yüzden devam edin ve ne olduğunu görün.


21 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çılgın bir mizah anlayışına sahip çirkin bir insan, bugün birçok dikkat dağıtıcı şey yaratıyor.


21 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah ikizler ayı Merkür ve Neptün ile sert bir t-kare oluştururken çevrenizdeki insanlar tarafından biraz fazla uyarılmış hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim aynı zamanda geçici bir beyin sisi ile sizi lanetleyebilir, bu nedenle güne bir topraklama meditasyon seansı ile başlamak isteyebilirsiniz. Şans eseri, öğleden sonra Luna’nın Leo’ya bir öpücük göndermesiyle aklınız başına gelecek. Ay bu gece burcunuza girdiğinde daha dışa dönük ve kendiniz gibi hissetmeye başlayacak ve sizi gerçek kimliğinizle duygusal ve entelektüel düzeyde yeniden bağlayacak.


21 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün eşiniz veya romantik sevgiliniz Yengeç ile büyük konuşmalar yapma günü değil. Aslında, düşündüğünüz veya söylediğiniz neredeyse her şey hedefi tamamen kaçırabilir. Bunun nedeni, şu anda üçüncü güneş iletişim evinizde sarhoş bir şekilde dönen kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün, gökyüzündeki güvensiz bir Neptün’den alkol almaya zorlanacak olmasıdır. Gerçekleri çözme ve bazı önsezilerinizi tartışma ihtiyacı hissetseniz bile, gereksiz duygusal drama ile karşı karşıya kalmamak için bu enerjinin geçmesine izin vermek en iyisi olacaktır. Daha iyi günler bizi bekliyor.


21 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık fikirli olmaya çalış, Yengeç. Bugün, Başak’taki Merkür, Balık’ta geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, iş yerindeki konuşmalardan yeni bir içgörü dalgası gelebilir. Meslektaşlarınızla veya arkadaşlarınızla iş hakkında konuşmak, ifşalara yol açabilir. Neptün retrosu, profesyonel deneyimleriniz hakkında nelerin gizlendiğini size yavaş yavaş gösteriyor. Bu nedenle, söylenen bir şey, şimdiye kadarki profesyonel yolculuğunuz ve gelişiminiz hakkında size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Başkalarının söyleyeceklerine açık olduğunuz sürece, onların içgörülerinden faydalanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.