Yengeç Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Yengeç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün istediğinizi elde etmek için ne gerekiyorsa harcayın – acele etmeyin. Öte yandan, kredi notunuzu da düşürmemelisiniz, ancak ihtiyacınız olanı almanın bir yolunu bulabilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kimse senden daha iyi içgüdülere sahip değil, ama nihayetinde duygular tarafından gölgeleniyorlar.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Önümüzdeki aylarda, sevgili Yengeç, tutkulu Mars beyinsel İkizler’e ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne doğru ilerlerken, zihninizin kendini kaptırmasına izin vermemeye çalışın. Bu gezegensel yerleşim ayrıca sizi daha mizaçlı bir eğilime getirebilir, bu nedenle bu astrolojik dönemde topraklanmanıza yardımcı olmak için en sevdiğiniz meditasyon pratiğinizle yeniden bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir. Luna bu öğleden sonra Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde kendinizle ve başkalarıyla sağlıklı sınırlar belirleme şansınız olacak, bu yüzden doğrudan olmayın ya da biraz sert olmayın.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün rüzgarı dinle Yengeç, önünde yepyeni bir yolculuk var. Şu andan itibaren Mart 2023’e kadar, enerjinin kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, güneş on ikinci mahremiyet, inziva ve bilinçsizlik evinizi ateşleyecek. İster bekar ister bağlı olun, kişisel ve romantik yaşamınızı seçtiğiniz yöne nasıl değiştirebileceğiniz konusunda son derece önemli sezgisel mesajlar alacaksınız. Bununla birlikte, dikkatli olunması gereken bir şey, bazı gizli ilişkilere veya evlilik dışı bir ilişkiye cezbedilebilmenizdir, bu nedenle yanabileceğinizin tamamen farkında olmadıkça ateşle oynamayın.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sinirlerini sakinleştir, Kanser. Duygusal bir su işareti olarak, Mars İkizler’e girdiğinde normalden daha karamsar hissedebilirsiniz. Zihinsel odaklı ancak kararsız savaşan gezegen sizi milyonlarca farklı yöne çekecek. Zihninizin nerede dolaştığı ve işyerinde günlük olarak neyi başarmanız gerektiği konusunda biraz bunalmış hissetmeye başlayabilirsiniz. İkizler’deki Mars sizi dağınık hissettirse de, bu proaktif enerjiyi kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Mars’ın sizi zihinsel olarak huzursuz ve kendinizden emin hissetmenize izin vermek yerine, onu iş sorunlarınızı onarıcı bir şekilde çözmek için kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.