Yengeç Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Yengeç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne yapacağınızı bildiğinizden daha fazla enerjiniz var. Bunu harcamanın yeni yollarını bulun – belki yeni bir sanat projesi, yeni bir romantizm veya daha büyük ve çok, çok daha çılgın bir şey.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İletişiminiz hassas kişiler tarafından yanlış yorumlanabilir — ne söylediğinize dikkat edin.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Boğa burcu güneş on birinci evinizde bir dizi açı oluşturduğundan, sosyal hayatınız bugün önemli bir artıştan faydalanacak. Gelecekte faydalı olacak değerli ittifaklar kurabileceğiniz için bu enerjiyi yeni bağlantılar kurmak için kullanın. Luna bu akşam mistik Neptün’ü öptüğünde bir arkadaşından bilgece tavsiye gelebilir ve bu da felsefi veya ezoterik konuları gündeme getirmek için harika bir zaman olabilir. Gün yaklaştıkça aşk hayatınız yoğunlaşacak. Ay, derin Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşacak ve haritanızın romantizmi yöneten bölümünü harekete geçirecek.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizin arzularıyla gerçek bir uyum içinde yaşamak, bugünkü oyunun adıdır, Yengeç. Daha Az Faydalı – Venüs – ve Büyük Faydalı – Jüpiter’imiz bir cennetin dansına girerken, bir hayalde dönüyormuş gibi hissedeceksiniz. Anın tatlılığının keyfini çıkarın ve iliklerinize kadar çalışmayın. Aslında, film, oyun veya canlı performans gibi eğlenceli bir etkinlikte şımartıcı bir yemek veya ziyafet yemek için işten erken çıkın. Sevdiğiniz birini getirin, siz de kendinizi anı yaşarken, ömür boyu hatıralar haline gelebilecek tatlı duygularla yaşarken bulacaksınız.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değer verdiğiniz yere gidin, Yengeç! Koç’ta geri giden Jüpiter ile Aslan’da Venüs arasındaki bu ateşli üçgende güveniniz artacak. Faydalanıcılar bir araya geldiğinde, finansal ve profesyonel olarak güvenli beklentiler konusunda özellikle heyecanlı hissedebilirsiniz. Jüpiter retrosu şu anda geri dönüyor, bu da neyi başarmak istediğinizi ve nasıl bir profesyonel olarak tanınmak istediğinizi anlamanıza olanak sağlayacak. Venüs, Jüpiter’i geri gitmeye teşvik ettiğinden, daha ileri gitmek istediğiniz birkaç girişimle kendinize güvenebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.