Yengeç Burç Yorumları 14 Ağustos 2022

Yengeç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 14 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günlerce çekiciliğiniz var ve şu anda en sert polisi bu cezadan vazgeçirebilir veya tanıştığınız en seksi kızla randevu alabilirsiniz. Her şey radarın altında uçmak ve temel insan içgüdülerine hitap etmekle ilgili.


14 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyalleşme dürtüsü hissediyorsunuz ve ağınızı genişletmek için harika bir gün.


14 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah erken saatlerde, Balık burcu Neptün’e, haritanızın ruhani sektöründe yerleşirken, perdenin ötesinden gelen mesajlar bir rüya şeklinde gelebilir. Bu öğleden sonra Lady Luna ateşli Koç burcuna geçtiğinde enerji canlanacak, kişisel sorumluluklar veya profesyonel hedefler söz konusu olduğunda motivasyonunuzu ve motivasyonunuzu yükseltecek. Bu gece, Ay uyumlu Venüs ile tatlı bir bağlantıya girdiğinde, tatlı bir enerji devreye girecek ve size lüksün kucağında gevşemenize ve belki de kendinize küçük bir hediye ile kendinizi şımartmanıza izin verecek.


14 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz umudun olsun, Yengeç!

14 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki güneş Kova burcunda geri giden Satürn’e karşı çıktığında mali durumunuz değişirken pozitif kalın. Varlıklarınız, kaynaklarınız, yatırımlarınız ve borçlarınız için sorumluluk almak daha kötü olabilir. Ancak, mali taahhütlerinizi ve kısıtlamalarınızı yeniden yapılandırma gücünüz var. Mali ilerlemenizden emin olmak için bütçenizi hevesle yenilemek için muhalefeti kullanın. Bunun yanı sıra, önümüzdeki birkaç gün içinde Başak’taki Merkür’ün hem Uranüs’ü hem de Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü’nü üçgen yaptığı zaman hakkında konuşacak çok şeyiniz olacak. Bağlanmak ve sohbet etmek için heyecan verici fırsatlar mutlaka karşınıza çıkacaktır. Yolunuza çıkan kişiyle konuşmak için ağ oluşturma akışına yaslanın. Beklenmedik biri DM’lerinize girebilir veya düşünmeniz için yeni bir şey önerebilir. Sohbetler de alışılmadık bir yoldan gidebilir, ancak iyi bir beyin fırtınası seansını eğlendirebilirsiniz! 18 Ağustos Perşembe günü, Aslan burcundaki Venüs, Koç burcunda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzun yörüngesi konusunda inanılmaz derecede kendinden emin hissedebilirsiniz. Profesyonel ve finansal güvenliğinize güvenin. Ancak haftanın sonunda Mars İkizler’e girdiğinde bunu fazla düşünmeyin.


14 Ağustos 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaşlarınızdan, tanıdıklarınızdan ve hatta eski sevgililerinizden biri bugün sizi baştan çıkarmaya çalışıyor olabilir, özellikle de bekarsanız! Bunun nedeni, tutku, seks ve enerji gezegeni olan güçlü Mars’ın güneş enerjisi on birinci evinizde gökyüzünde bir tren gibi fırlamasıdır. Güneşin yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde yörüngede olmayan son derece yoğun Plüton’a kibirli bir şekilde çekici bir bakış gönderecek. Bu kişi sadece alevler içinde dans etmek istemeyebilir, aynı zamanda sizi bir arkadaştan bir partnere dönüştürmek için de istekli olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.