Yay Burç Yorumları 7 Ağustos 2022

Yay burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Yay burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 7 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Ağustos 2022 Pazar Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni biriyle tanışırsınız ve ne söylediğinizi veya yaptığınızı bile anlamadan hepsini etkilemeye çalışırsınız. Tüm bunların gerçek kendiliğindenliği, onları tamamen harika olduğunuza ikna ediyor.


7 Ağustos 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlarla paylaşmak için size iyi dedikodular veren bir fikir alışverişine kulak misafiri oluyorsunuz!


7 Ağustos 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kısıtlayıcı Satürn tutkulu Mars ile kare açı yaparken, sevgili Okçu, bugün sözlerinize yakından bakın. Bu kozmik iklim, sizi rahatsız eden insanları veya durumları daha da kötüleştirebilir ve potansiyel olarak patlamanıza neden olabilir. Öğleden sonra, güneş, ay ve Chiron gökyüzünde büyük bir üçgen oluşturduğunda, enerji önemli ölçüde hafifleyecektir. Bu enerjiyi kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak için kullanın, bunu yapmak biraz bencil veya açgözlü olsa bile. Rüya gibi Neptün ile uyumlu Venüs arasındaki tatlı ittifak sayesinde, şu anda nazik bir enerji de devreye girecek.


7 Ağustos 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne zaman bir drama haberini duysan ya da sana meydan okumak isteyen biriyle yüz yüze gelsen, benzini alıp önüne döken ilk kişi sensin, Yay. Çakmağı alıyorsun ve devam ederlerse ikinizin de ateşte yanacağını bilerek gülümsüyorsunuz. Bununla birlikte, önümüzdeki haftanın tamamı zehirli atıklarla dolu, bu nedenle alevi düşürürseniz tüm hayatınız ve romantizm yakıt olarak tüketilebilir. Önümüzdeki haftadan kimse keyif almayacak, bu yüzden nefes çalışması ve hasar kontrolü yapın. Benzinin kokusunu aldığınızda bu sefer koşmalısınız.


7 Ağustos 2022 Pazar Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini sorumlu tut, Yay. Boğa burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile kare açı yaptığında, işte ilişkilerinizi geliştirme fırsatları mümkün olabilir. Ama önce, gururunu yutman gerekebilir. İletişim ve aktif dinleme becerileriniz için sorumluluk alın. İyileştirebileceğiniz bazı şeyleriniz olabilir; bu, bir çalışma ilişkisini etkilemiş olabilecek söylediklerinize veya yaptıklarınıza sahip olmakla başlayabilir. Oradan, iş arkadaşlarınızla daha iyi iletişim kurmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Meydan, işe gidip gelmek için daha iyi bir plan tasarlamayı bile ima edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.