Yay Burç Yorumları 6 Ağustos 2022

Yay burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kredi kartı sorununu ya da parayla ilgili herhangi bir sorun sizi korkutuyorsa onu çözmenin şimdi tam zamanı. Hazırsanız, o gün, sıcak zamanların sessiz bir başlangıcıdır.


6 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ilerlemek için bir fırsat gördüğünüzde, alın! Muhafazakar düşünce bitti.


6 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün ay burcunuza girerken yüzünüzde bir gülümsemeyle yataktan fırlamış gibi hissedeceksiniz. Bu aydınlatıcı yerleşim, beraberinde bol nimetler getirecek, ancak özellikle yeni projeleriniz veya yüzeyin altında saklanan planlarınız varsa, başkalarıyla çok fazla bilgi paylaşmaktan kaçınmalısınız. Kendinizden çok fazla vazgeçmek, enerjik ve duygusal olarak tükenmiş hissetmenize neden olsa da, başkalarının sizi normalden daha fazla çektiğini fark edeceksiniz. Luna Jüpiter’e öpücük gönderirken akşamı en yakın arkadaşlarınızla geçirmeyi planlayın.


6 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın biraz hassas, sulu enerjiye hazırlanın, Yay. Bunun nedeni, aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ün, ıslak güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin içinde dönmesidir. Neptün’e bir siren şarkısı söylüyor, şimdi güneş dördüncü eviniz ve eviniz içindeki kabuklara dalıyor. Bu, şimdi ışıkları kısmanın, partnerinizle kendinizi şefkatli bir aşkla yıkamanın veya bekarsanız, bir gece tedavi edip kendinizi memnun etmenin zamanıdır. Bedeninizde ve ruhunuzda tazelenmiş, arınmış ve arınmış hissedeceksiniz.


6 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay elbette boşken bu sabah yavaşlayın. Yay, uykulu ay evresi yapılacaklar listenizi halletmeyi zorlaştıracağından, muhtemelen zaten pek bir şey yapamayacaksınız. Bu sabah dinlenerek, günün ilerleyen saatlerinde ay burcunuza girdiğinde ilerlemeye hazır olmaktan daha fazlasını hissedeceksiniz. Burcuna girdikten sonra macera duygun coşkuyla dışarı fırlayacak! Hafta sonunuzun geri kalanının tadını çıkarabilmeniz için mümkün olduğunca çabuk geçmek için ay enerjisinden yararlanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.