Yay Burç Yorumları 5 Ağustos 2022

Yay burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 5 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Ağustos 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Zihniniz yüksek kültürde ya da en azından bir tür yaratıcı ifadede. Sanattan zevk almak için operaya gitmek zorunda değilsiniz. Yeni, yaratıcı bir projeyi kendiniz üstlenmek için ilham alabilirsiniz.


5 Ağustos 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Alışveriş böceği tarafından ısırıldıysanız, hasarı en aza indirmek için bir ikinci el mağazasına gidin.


5 Ağustos 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, şifalı asteroit Chiron için dengesiz bir görünüm oluşturduğundan, sevgili Okçu, bu sabah öz farkındalığınız bir darbe alabilir. Bu kozmik iklim, özellikle kendi dramanızla meşgulseniz, aileniz ve arkadaşlarınızla bağlantınızı kaybetmenize neden olabilir. Neyse ki, gün ilerledikçe bu korkak titreşimlerden kurtulma şansınız olacak, ancak daha sessiz ve bastırılmış bir ruh halinde olacaksınız. Luna, Satürn ve Mars ile sert bir t-kare oluşturduğundan bu akşam kayalık sulara dikkat edin, bu özellikle istenmeyen tavsiyelerde bulunursanız ayağınızı ağzınıza sokmanıza neden olabilir.


5 Ağustos 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Karmik döngüler kesinlikle senin favorin değil, çünkü sen anı yaşamayı, harekete geçmeyi ve macera peşinde koşmayı ve geçmişe bakarak öğrenmeyi seven bir burçsun. Ancak, Great Taskmaster gezegeni olan güçlü Satürn böyle çalışmaz. 2020’den beri, size önemli hayat dersleri veren güneş üçüncü evinizde dönüyor. İlk olarak, söylemek istediğiniz şeyin bu olduğunu gerçekten anlayana kadar, ortaklarınıza veya sevgilinize fikrinizi söylemenizi zorlaştırabilirdi. Ardından, özellikle hızlı yolculuklar ve yolculuklar söz konusu olduğunda, seyahat etmenizi zorlaştırabilirdi. Bunun geçeceğini bilin.


5 Ağustos 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kısıtlamalarınızı serbest bırakın, Yay! Hareketli bir burç olarak, hangi profesyonel yola girerseniz girin ilerlemek için çok fazla potansiyeliniz var. Ancak kariyer yolunuzda ilerlemeden önce size hizmet etmeyen her şeyi salıvermeniz gerekir. Kararlarınızdan tamamen emin olmanızı engelleyen bilinçaltı bir algı veya gizli bir korku olabilir. Her ne olursa olsun, kariyer yolunuzda sizi güçlendirecek yeni bir algıya veya bakış açısına kökten uyum sağlamak için Akrep burcundaki ilk dördünü kullanmanız gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.