Yay Burç Yorumları 30 Ağustos 2022

Yay burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 30 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Ağustos 2022 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi şehrinizi, ilişkinizi, hatta iş yerinizi keşfetmek için mümkün olan en iyi zaman. Pozitif enerji akışınız, diğer zamanlarda dikkatinizden kaçabilecek küçük, havalı ayrıntılara karşı tetikte olmanızı sağlar.


30 Ağustos 2022 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün dünyaya erken çıkın – gününüze alışmak için kendinize biraz zaman verin.


30 Ağustos 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya gelirken, sevgili Archer, bugün egonuzu başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne takmamaya çalışın. Bu kozmik iklim, akranlarınızın onayını hissetmiyorsanız, kendinizi içeriden onaylamaya odaklanmanızı önemli hale getirerek duygusal rahatsızlıklara yol açabilir. Luna bu akşam Satürn’e bir öpücük üflediğinde sesinizi kullanmaktan korkmayın, bu size rahatsız edici konuşmalarla yüzleşmek veya ihtiyaç duyulan yerlere sınırlar çizmek için gereken kozmik desteği verir. Kalbiniz yeni bağlantılar için havasında olacağından, bu gece sosyal çevrenizi çevrimiçi olarak genişletmenin yollarını arayın.


30 Ağustos 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sosyal çevrenizde bir şeylerin ters gittiğini fark etmişsinizdir, Yay. Bir yandan, planlar yapıyor ve ardından insanlar iptal ediyor ya da dökülüyor ya da aniden eski arkadaşlardan ya da eskilerden haber alıyor ya da onlarla karşılaşıyor olabilirsiniz! Bekarlar için, çevrimiçi flört vuruldu veya kaçırıldı. Bir an harika birini bulduğunuzu düşünürsünüz ve bir an sonra onun sadece bir yayın balığı olup olmadığını merak edersiniz! Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün şu anda güneş on birinci evinizdeki gölge öncesi aşamada olmasıdır. Eylül ayına hükmedecek uzun ve biraz kafa karıştırıcı bir gerilemeye hazırlanın.


30 Ağustos 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başarısız olma korkusunun seni engellemesine izin verme, Yay. Her iş girişimi bir risk taşır, ancak Terazi’deki ay Koç’ta geri giden Kayron’a karşı olduğu için bazıları diğerlerinden daha fazladır. Başarısız tutku projelerini veya bugün asla tam olarak gerçekleşmeyen özlemleri düşünüyor olabilirsiniz. Geçmiş sizi geleceğe karşı temkinli yapsa da, bu örneklere profesyonel yaratıcılığınızı ve keşiflerinizi yeniden yönlendirmek için bir şans olarak bakabilirsiniz. Güveninizi artırmak için bir arkadaşınız yardımınıza gelebilir. Kendinize ve profesyonel hayallerinize inanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.