Yay Burç Yorumları 3 Ağustos 2022

Yay burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ağustos 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bağışlayıcı bir ruh halindesiniz, o kadar ki, eski bir ilişkide biriken zor duyguları bırakabilirsiniz. Kesinlikle devam etme zamanı – iyi enerjiniz her şeyin yolunda gitmesine yardımcı oluyor.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin sana hayranlığı gurur verici, ama onların yanlış olmadığına dikkat et.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Terazi burcu gökyüzünde bir dizi dengesiz açıya girerken dikkatli olmazsan, sosyal medya yayınların bugün seni işten uzaklaştırabilir. Aktif bir sosyal yaşam sürdürmek sizin için önemli olsa da, dedikoduların veya küçük konuşmaların üretkenliğinizin önüne geçmesine izin vermeyin. Neyse ki, Luna günün ilerleyen saatlerinde kısıtlayıcı Satürn’e bir öpücük gönderdiğinde, iletişim cihazlarınızla sınırları belirlemek daha kolay olacak. Bu akşam, ayın rüya gibi Neptün’ü gördüğü ve sizi uyuşuk bir ruh haline soktuğu zaman, evinizin rahatlığından fişi çekmeyi düşünün.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün kozmik enerjisi, bugünün astrolojik hava durumu olan Yay’da oyalanacak. Açık olmak gerekirse, sizi kesinlikle nefessiz bırakabilir! Cazibe ve şehvet tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizden geçerken geziniyor. Bu, kalbiniz ve beliniz söz konusu olduğunda kendinizi savunmasız ve muhtaç hissetmenizi sağlar. Büyülerini hem elektrikli Uranüs’te hem de güçlü Mars’ta kullandı ve ikisi de daha fazlası için yalvarıyor! Bugün, tek başınıza yolunuzu almak veya ilişki ihtiyaçlarınız hakkında biriyle kalpten kalbe konuşabilmek için muazzam bir manyetik güç yayacaksınız.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcundaki ay, Kova burcundaki geri giden Satürn ile sosyal üçgen açı yaptığında, her yönden konuşmaya açık olun. İster açık ister çevrimdışı olsun, bugün meslektaşlarınızla eski konuları gündeme getirmek zorundasınız. Birlikte çalışan bu iki entelektüel gök cismi ile, her yerden iş arkadaşlarınızla konuşurken giderek daha açık fikirli hissedebilirsiniz. Üçlü, uyumu doğrulamak için dokunma tabanına atıfta bulunabileceğinden, konuşmalar hafif yürekli olabilir. Ayrıca, özellikle önceki bir sohbete eklenecek bir şey varsa, anlayışlı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.