Yay Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Yay burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Durum hakkında doğru bakış açısına sahipsin. Arkadaşlarınızın hepsi yerinde olmayan bir ayrıntı yüzünden çıldırsa bile, bir şeylerle uğraşın. Onlara güven vermeye çalışın, ancak fazla bir şey beklemeyin.


25 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün daha güçlü bir otorite havası yaratabilirsiniz – hiç de zor olmayacak.


25 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Aslan ayı kaderin düğümleri ve joker karakter Uranüs ile sert bir açıya girerken dünya bugün biraz dağınık veya gergin hissedebilir. Neyse ki, diğer taraf köşenize kök salacak, bu da özgecil tarafınıza dokunmanız için size ilham verecek ve diğerlerinin içine düşmüş olabilecekleri ağları çözmelerine yardımcı olacak. Luna bu akşam Venüs’te rahatlarken, yolunuza zarif bir enerji getirirken, kendinize biraz sevgi göstermeyi ve minnettarlığınızdan yararlanmayı unutmayın. Bu gece ilerleyen saatlerde Merkür Terazi’ye girerek sosyal hayatınızı ve önümüzdeki iki hafta boyunca popülerliğinizi yükseltiyor.


25 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos size alçakgönüllü olmanızı, sakinleşmenizi ve dramla baş başa kalmamanızı tavsiye ediyor, Yay. Önümüzdeki birkaç gün içinde, sadece bunu yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde, büyük ışık kaynağımız güneş, gökyüzünde ateşli kızıl gezegenimiz Mars’a savaş açarken, sizi kavrulmuş, bitkin ve yıpranmış bir sıcak dalgasının ortasındaymış gibi hissedebilirsiniz. . Ringin ortasına atlamayın ve yumruk atmaya başlamayın çünkü diğer önemli arkadaşınız da dövüşmeye istekli olabilir. Daha yüksek bir yerde durun ve gerginliği seks veya atletizm yoluyla serbest bırakın.


25 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yayılmaya hazır mısın, Yay? Artık Merkür Terazi’de olduğuna göre, sosyal enerjiniz artıyor! Karışma ve karışma arzunuz, yeni bireylerle bağlantı kurarken bu Mercurial transitini tamamlayacak. Kendinizi çevrimiçi ve çevrimdışı olarak tanıtarak ağınızı genişletmenin zamanı gelmiş olabilir. Yeni bağlantılar kurmak, siz hedeflerinizle ilerlerken kendi kariyer yolunuzu güçlendirebilir. Merkür Venüs’e rapor verdiği için sanatçılar, yaratıcılar ve liderlerle bağlantı kurmayı düşünmelisiniz. Her şeyden önce, sizi huzurlu hissettiren profesyonel bağlantılara odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.