Yay Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

Yay burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Artık içinizden akan büyük yaratıcı enerjiye sahipsiniz. Yeni bir şeye başlamak isteyebilirsiniz — bir romantizm, bir sanat projesi ya da belki uzun bir yolculuk. Artık kalkışa hazırsınız.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tuhaf bir gün olacak – başkalarıyla çok fazla uyumsuz enerji bekleyin.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yengeç ve güneş sekizinci evinizden yolculuğuna devam ederken, sevgili Okçu, bugün size keder veren tüm olumsuz insanların veya durumların üstesinden gelme fırsatınız olacak. Bu arada, Merkür ve Pluto arasındaki tatlı bir ittifak, öz değerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak ve sizi ihtiyaç duyulan yerlerde sınırlar koymaya teşvik edecek. Güneş, Aslan ve haritanızın ruhsal sektörü aracılığıyla son adımlarını atarken, şu anda felsefi bir unsur da devreye girecek. Yıldızlar sizi aydınlanmaya doğru yönlendirmek için hizalanırken, perdenin ötesinden gelen işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zekanız, mizahınız ve iletişiminiz konusunda oldukça hafif kalpli olma eğilimindesiniz, Yay. Bu, gerçekten otantik ve neşeli doğanız nedeniyle olur. Bununla birlikte, günümüzün kozmik havası, düşünceleriniz ve sözleriniz söz konusu olduğunda sizi büyük bir güç ve kudretle güçlendirecektir. Zihnin ve bağlantının kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür, gökyüzünde güç merkezi Pluto ile dans edecek. Bu, bir partner veya potansiyel bir romantik seçenek gibi birisini isteklerinize ikna etmek isterseniz, istekleriniz karşısında çok çabuk etkilenebilmelerini sağlar. Gücü akıllıca kullanın.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzu düşündüğünüzde değer ve güvenlik sorunu ortaya çıkacak. Dünyevi üçgen sabit olsa da, mesleğinizi inkar edilemez bir şekilde güvende hissetmek için dönüştürmek için kullanabilirsiniz. Yay, güneş de Başak burcuna girerken odak noktanız orada kalmayacak. Başak mevsimi, başarılarınızın, itibarınızın, durumunuzun ve kariyer yolunuzu oluşturan diğer yönlerin ayrıntılarına bakmanın zamanıdır. Güneş Başak burcunda sakinleşirken kariyer yolunuzu sıkın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.