Yay Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Yay burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda biraz sınırdasın ve bunu seviyorsun. O süper tilkiye adım atmak ve bir şeyler söylemek için iyi bir zaman – herhangi bir şey – kalbiniz bir davul gibi atıyor olsa bile. Göreyim seni.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Vahşi çocuğunuzun oynamasına izin vermenin zamanı geldi! Sorumluluktan bir molaya ihtiyacın var.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, tutkulu Mars İkizler’e ve haritanızın romantizmi yöneten sektörüne girerken, önümüzdeki aylarda ciddi şekilde buharlı titreşimlere hazırlanın. Bu gezegensel yerleşim, kalbinizde bir ateş yakacak ve yeni veya mevcut ortaklıklar içinde heyecan verici ancak yürekten bağlantılar kurmanıza yardımcı olacak. Bu arada, İkizler ayı bu öğleden sonra Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade ederken egonuzu okşamanızı teşvik ediyor. Bununla birlikte, Merkür, aldatıcı davranışları tetikleyebilecek puslu Neptün ile karşı karşıya kaldığından, bugün makul sınırları koruduğunuza dikkat etmek isteyeceksiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen sık sık özgür bir kuş gibi davranmayı severken, Yay, yepyeni bir trend başlamak üzere. Bunun nedeni, tutku, seks ve sürüşün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars’ın, ilişkilerle ilgili güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde alev almasıdır. Mart 2023’e kadar burada kalacak. Ortaklık sizin için en önemli öncelik haline gelecek ve ruhunuzu yansıtan ve aynı ritimde dans eden birini bulmanız için sizi cesaretlendirecek. Ancak, kayalık bir zemindeyseniz veya bekar olmaya kararlıysanız, bu enerji hem siz hem de diğer insanlarda çatışmalar ve hayal kırıklığı olarak tezahür edebilir.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aradığınız profesyonel taahhütlerin peşinden gidin, Yay! Mars karşı burcunuz olan İkizler’e girdiğinde iddialı bir şekilde yol gösterin. Yeni düzenlemeler, çalışma ilişkileri ve fırsatlar peşinde koşmak için bu ikili Mars enerjisini kullanmalısınız. Yeni profesyonel taahhütlerle bağlantı kurarken iletişimin gücü yanınızda. Bununla birlikte, Mars’ın İkizler’deki iki yüzlü yönü, aranjmanlarınızda bazı dramaları ima edebilir. Herhangi bir “dedi, dedi” saçmalığından kaçınmak için mümkün olduğunca dürüst olmaya çalışın. Herhangi bir soruna kapılmamak için kağıt izine dikkat edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.