Yay Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Yay burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğer insanların günün hızını belirlemesine izin vermelisiniz çünkü sonunda onların üzerine çullanıp duracaksınız ve bu tür bir kedere ihtiyacınız yok. Şimdilik sakin ol ve devam et: Yakında parlama fırsatını elde edeceksin.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Konuşan ve hareket etmeyen biri olmayın. Sen önemlisin, öyleyse göster.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah Boğa burcu güneş altıncı evinizden yolculuğuna devam ederken özverili ve düşünceli bir ruh halinde olacaksınız. Bu titreşimler, başkalarının hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için mükemmeldir, size bir tatmin duygusu ve evrenle ilgili bazı ciddi karma noktaları sağlar. Ancak, bu gece Luna ruhani Neptün’e bir öpücük göndererek sizi bir rahatlama ve mutluluk anına kaçmaya teşvik ettiğinde, kendinize bakmak için biraz zaman ayırdığınızı unutmayın. Bu titreşimler ayrıca sağlığınıza öncelik vermenizi de isteyecektir, bu nedenle yatmadan önce sıvı aldığınızdan ve biraz gerdirdiğinizden emin olun.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yangın işaretleri, uğurlu kozmik hava durumundan en çok faydalanabilir, Yay. Şanlı Jüpiter, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizdeki neşeli dönüşüne devam ederken, şu anda Aslan’da bulunan en sevilen prensesi tatlı Venüs’ün elini tutacak. Bu, kalp meseleleriyle ilgili her yönden büyük ilerlemek için bir gün. Birini seviyorsan, söyle. Birini arzuluyorsan, söyle. Birinden bir şans istiyorsan, söyle. Ancak bunun en iyi yanı, ister hediyeler, ister iltifatlar veya teklifler olsun, sürprizlerin alıcı tarafında olmanız muhtemel olduğundan, meleksel evren tarafından hoş bir şekilde şaşırabilmenizdir.


18 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunuz başlıyor, Yay! Jüpiter Koç burcunda geri giderken, Aslan burcunda Venüs ile üçgen açı yaptığında maceranızın bir sonraki ayağında kendinize güvenin. Bu iki ateşli gezegenin uyumlu bir şekilde bir araya gelmesiyle, profesyonel dünyanızın zirvesinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Daha fazla keşfetmek istediğiniz birkaç tutkuya, yeteneğe veya fikre odaklanın. Seçeneklerinizi daraltarak, profesyonel yolculuğunuza devam ederken muhtemelen daha fazla deneyime sahip olacaksınız. Bu yönleri geliştirmek, özellikle yolunuzun açıldığını gördüğünüzde, sizi büyük bir güvenle dolduracaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.