Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Eylül 2022

Yay burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Yay burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Yüksek uçan

Yay, bu ay devam ederken en üst sıradasın. Başak burcundaki güneş ve yüksekten uçan bir bölge, size parlama ve başkalarına neler yapabileceğinizi gösterme şansı verir. Yapmanız gereken şeyler yüzünden aceleye gelmiş olabilirsiniz, ancak buna çok değecektir, çünkü bu, büyük ilerleme kaydedebileceğiniz bir zamandır.

Büyüleyici Venüs, 4 Eylül’den 29 Eylül’e kadar kariyer bölgenizde ilerlerken, elementinizde olacaksınız. Doğru insanlarla sosyalleşmenin ve bazı faydalı bağlantılar kurmanın zamanı geldi. Başkalarıyla işbirliği yapın, onlara yardım eli uzatın ve ödüllendirileceksiniz.

Aynı zamanda, zeki Merkür dokuzuncu günde geri hareketine başlayacak ve 2 Ekim’e kadar öyle kalacak, bu da işleri zora sokabilir. Planlar ertelenebilir ve karışık mesajlar ve yanlış anlamalar olasılığı vardır. Görevlerinizi tamamlamak ve son teslim tarihlerinizi karşılamak için kendinize bolca zaman verin.

10 Eylül’de Balık burcunda ve kendi bölgenizde gerçekleşecek güçlü bir dolunay oldukça duygusal olabilir. Bu ay evresi, son haftalarda inşa edilen bazı yerel dramalarla çakışabilir. Bu, bir karışıklık döneminden sonra havayı temizleme ve netlik bulma şansınız olabilir.

Dört haftalık bir konaklama için güneşin Terazi burcuna geçtiği yirmi saniyeden itibaren sosyal hayatınız daha canlı görünüyor. Bu, yeni çevrelerde gezinmek ve fikirlerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşan insanlarla bağlantı kurmak için bir fırsattır.

Ve başlamak için sabırsızlandığınız bir hedef varsa, hamlenizi 25 Eylül’de Terazi burcundaki yeniay zamanında yapın. Bu ilk birkaç adımı bu zamanda atmak, ivme kazanmanıza ve olayları bir noktaya kadar görmenize yardımcı olabilir. başarılı sonuç.

Son olarak, sevgili Venüs 29’unda Terazi burcuna geçiyor ve bu, mevcut partnerinizle daha sık flört etmek veya sosyalleşmek için bir fırsat olabilir.


Yay Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk, özellikle yeni bir maceraya açıksanız, 1 Eylül’deki Mars-Jüpiter altmışlığı sırasında heyecan vericidir. Geride kalıyorsanız, bu, aşık olmanın sunduğu her şeyi bırakmanız ve deneyimlemeniz için sinyalinizdir.

İkincisinde, konuşkan Merkür ile lideriniz zihin genişleten Jüpiter arasındaki bir karşıtlık, bazı talihsiz yanlış anlamalara yol açabilir ve bu yorumu kişisel olarak almaktan kendinizi alamazsınız. Diğer kişi muhtemelen düşünmeden söylese bile, yine de incindin.

22 Eylül’de güneş, rahat hava işareti Terazi için gergin Başak’tan çıkıyor ve sonbahar ekinoksu üzerimizde. Yeni sezonu karşılarken, yaklaşan romantik olasılıklar sonsuz görünüyor. Denge, önümüzdeki birkaç hafta boyunca önemli bir tema olacak.

Aşk bölümündeki pek çok şey, yirmi altıncı aydaki güneş-Jüpiter karşıtlığı sırasında yolunuza gitmeye başlar ve şansınızı hafife almadığınız sürece bu şekilde kalmaları gerekir. Her şey hakkında kendini beğenmiş olmaya başlar başlamaz – puf! Aynı kolaylıkla dumana da dönüşebilir.


Yay Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yeni bir iş arıyorsanız, 10 Eylül dolunayı eski meslektaşlarınızla bağlantı kurmak için harika bir zamandır. Merkür’ün Terazi’deki geriye dönüşü, sizi çevrimiçi istihdam profilinizi güncellemeye ve gelecekteki olasılıklar hakkında geçmiş iş arkadaşlarınızla ve ağ bağlantılarıyla iletişim kurmaya zorlar. İdeal işin sadece bir tık uzağınızda olduğunu görebilirsiniz. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın yoksa sizin için mükemmel olan işleri kaçırabilirsiniz. Aklını Yeni fikirlere açık tut. Arzularınızda çok inatçı veya katı olmayın ve harika bir konser bulabilirsiniz.

25’inde Terazi burcundaki yeni ay, işinizde kendinize yeni bir hava yaratma şansı veriyor. Ayrıca patronunuz veya işvereniniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için harika bir zaman. İyi bir ilişki kurarak beklentilerinizi iyileştirebileceğinizi görebilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz profesyonel vizyon hakkında net olmak da akıllıca olacaktır. Masada takip etmeniz için birçok seçenek olacak, ancak müzakereye açık olmanız gerekiyor.


Yay Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

İlişki durumunuz nedir, Yay? 4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde bu ay milyon dolarlık soru bu. “Biz neyiz?” Soru, ilişki hedeflerinizi belirlemeniz gerekebilir.

Ancak, dokuzuncu ayda Merkür Terazi’de geri gittiğinde ve arkadaşlar ile sevgililer arasındaki çizgi çok bulanıklaştığında bu kolay olmayacak. Bir kaçamak istiyorsun diye bir arkadaşlığı mahvetme! Aslında, herhangi bir flört dramasından kaçınmak için ertesi gün Balık burcunda dolunay sırasında evde kalın.

Randevu, yalnızca 22 Eylül’de güneş Terazi’ye girdiğinde daha da karmaşıklaşır ve sizi reddetmesi zor olacak, çıkarları olan bir arkadaş durumuyla cezbeder. “Biz neyiz?” Ertesi gün Merkür Başak’a döndüğünde soru tekrar ortaya çıkıyor ve iyi bir cevabınız olsa iyi olur. Neyse ki, en iyi randevu geceniz yirmi beşinci Terazi yeni ayında. Bir grup randevusuna çıkmak büyülü bir şeye yol açabilir.

Tüm bu karmaşadan sonra, 29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçtiğinde sosyal çevrenizdeki birine aşık olabilirsiniz. Bu sefer ciddi olduğunuzu bildirmek için onlara bir metin gönderin ve ilişki durumunuzu güncelleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.