Terazi Burç Yorumları 9 Ağustos 2022

Terazi burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 9 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda işler ne kadar tuhaf olursa olsun, bugün insanlarla eğlenebildiğinizi görmelisiniz. Yine de değişimle başa çıkmakta zorlananlar biraz daha zor olabilir.


9 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda içinden geçtiğin herhangi bir zorlu yama bu geceye kadar pürüzsüzleşecek.


9 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay Oğlak burcunda ve dördüncü güneş evinizde hareket ederken bugün biraz gardınızı düşürme havasında olacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleşimin enerjisi genellikle sabırlı olarak düşünülse de, kendiniz hakkında daha fazlasını açığa çıkarmak konusunda rahat hissedeceksiniz, ancak yalnızca güvendiğiniz biriyle kontrollü ortamlarda. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna ve Chiron arasındaki sert bir bağlantı, özellikle romantik bağlantılarınız söz konusu olduğunda, duygusal rahatsızlıklara veya hayal kırıklıklarına yol açabilir. Duygusal yüklerinizi taşıması için sevgilinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın, ancak sevgiliniz bir destek şekli olarak hareket etmeye istekli değilse, devam etmenin zamanı gelmiş olabilir.


9 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik yaşamınız için yılın en önemli haftalarından biri geldi, Terazi. Sturgeon Moon’un enerjisi bugün sürünmeye başlayacak ve hafta sonuna kadar sürecek. Bunun nedeni, tüm dolunayların iki gün öncesi ve dört gün sonrası için enerjik bir imza taşımasıdır. Bu ay tutulması gerçek aşk, flört, doğurganlık ve çocuklardan oluşan güneş beşinci evinizi vurgular, bu nedenle bu temalardan birinin etrafında büyük bir doruk noktası mutlaka bulunacaktır. Yine de dolunaylar sonlar, dönüm noktaları ve ani ifşaatlar getirir, bu yüzden rahatsız edici bir şey ortaya çıkarsa, kalbinizi kırmadan önce kontrolü bozmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


9 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Cesur yüzünü giy, Terazi. Yengeç burcundaki Venüs, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıktığında, iş-yaşam dengenizi koruyun. Şu anda, Pluto gerilemesi sayesinde kişisel yaşamınızda muazzam bir değişiklik oluyor. Bazı şeylerin kontrolünüz dışında olduğunu hissedebilirsiniz. Kişisel meselelerinizi kariyer yolunuzdan ayrı tutmak zor olsa da, bunu yapmak en iyisi olabilir. Özel sorunlarınızın iniş çıkışlarıyla uğraşmasına rağmen, Venüs kimsenin aksinden şüphelenmemesini sağlayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.