Terazi Burç Yorumları 8 Ağustos 2022

Terazi burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanatsal yönünüz şu anda yüzeyde – insanların sizi bir şekilde etkilemeye çalıştığını görmelisiniz. Hep birlikte çalışın ve büyük ve hoş bir şey bulun.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni insanlarla sosyalleşmek için iyi bir zaman değil. Denenmiş ve gerçek olana bağlı kalın.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün güven için sevdiklerinize ulaşmaktan korkmayın, çünkü Aslan güneşi şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu kozmik iklim size hem romantik hem de platonik düzeyde aşkın önemini hatırlatacak, bu yüzden tüm arkadaşlarınızı kutladığınızdan emin olun. Ne yazık ki, Venüs ve Plüton arasındaki sert bir karşıtlık, özellikle kendinizi duygusal olarak engellerseniz, bu tatlı titreşimleri bozabilir. Anlamlı değiş tokuşlar veya duygusal destek için hiçbir fırsatı kaçırmamak için gardınızı düşürme konusunda dikkatli olmaya çalışın.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi burcu, kendinizi koruyabildiğiniz ve ilişkilerinizde bütünlüğü seçebildiğiniz kadar, ayrıca size karşı çok kıskanç bir yanınız var. Bazen bu, sonunda takıntıya ve ardından depresyona yol açan birine sahip olma arzusu olarak tezahür edebilir. Bu, özellikle aşk için aç kaldıysanız ancak bunun geri yansımasını bulamadıysanız sizin için geçerlidir. Gezegen hükümdarınız Venüs, bugün ilişkilerinize ilişkin yoğun duyguları tetikleyecek olan Plüton’un öfkesiyle karşı karşıya. Oyun oynamak akıllıca olmaz çünkü sonunda yüzünüze patlayabilir.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün sorumlu Oğlak burcuna geçtiğinde evdeki görevlerinizi yerine getirmeye odaklanın. Evde sizi bekleyen görevler olduğunu bildiğinizde işinize odaklanmak zor olabilir. Terazi, evde yükümlülüklerinizi yerine getirmek için zihinsel bir kontrol listesi tutarken iş gününüzü tamamlamaya çalışın. Ev içi görevlerinizden uzaklaşmak, kendinizi daha organize hissetmenize yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra, Aslan burcundaki güneş, Koç burcundaki Kayron retrosu ile üçgen açı yaptığında profesyonel ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için bir fırsat olduğunu hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.