Terazi Burç Yorumları 7 Ağustos 2022

Terazi burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kafanı o duvara vurmayı bırakmalısın – bu o kadar kolay düşmeyecek. İçinizden bol bol iyi, yaratıcı enerji akıyor, bu yüzden daha akıllıca bir cevap bulun.


7 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her şey şimdi yaratıcılığınızı kullanmakla ilgili — her şeyin olmasını istediğiniz gibi hayal edin.


7 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Mars ve Satürn gökyüzünde karşı karşıya gelirken arkadaşlık çevrenizde kıskançlığa dikkat edin. Şu anda sizi aşağı çekmeye çalışan hiç kimseyi dinlemeyin, özellikle de eleştirilerinin bir değeri yoksa. Neyse ki, öğleden sonra güneş, ay ve Chiron gökyüzünde büyük bir üçgen oluşturduğunda, hava yükselecek. Bu kozmik iklim, sizi yaratıcı bir zeka ile kutsayacak ve rastlayabileceğiniz herhangi bir partinin hayatı olmanıza izin verecektir. Venüs Neptün ile bağlantı kurarken iyi hisler akmaya devam edecek ve size suçluluk duymadan sınırlarınızı onurlandırma fırsatı verecek.


7 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftayı korkunç bir karanlık dolduracak, Terazi, ayın başında deneyimlediğiniz güzelliğe kıyasla kozmik havada dramatik bir dönüş. Gerilim, çatışmalar ve dram giderek daha da tırmanacak ve savaşmanız için size yalvaracak. Ancak bu, sorunlarınızı daha da kötüleştirecek ve yalnızca yıkıcı kalp kırıklıklarına neden olacaktır. Bugün, öfke gezegeni olan güçlü Mars, güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yakınlık evinizde bir iz bırakıyor ve şu anda romantizm ve tutkuyla dolu beşinci güneş evinizde yörüngede dönen stratejik bir Satürn tarafından yerleştirilen bir bombanın üzerine basıyor. Birisi – belki de sizsiniz – ihtiyaçlarını karşılamıyor. Fırtına geldi.


7 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemenden zevk al, Terazi. Yengeç burcundaki Venüs Balık burcunda geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığında ne kadar ilerlediğinize ve neleri başardığınıza şaşırabilirsiniz. Yumuşak, sulu üçgen, sıkı çalışmanızın şimdi her zamankinden daha fazla karşılığını verdiğini gösteriyor. Sezgisel olarak iş hayatınıza dahil ettiğiniz uygulamalar veya alışkanlıklar bile kariyer yolunuzun ilerlemesini olumlu yönde etkileyebilir. Birisi, olağan iş rutininizde ne kadar başarılı olduğunuzu bile söyleyebilir. Bu sulu dalgayı sürün ve sıkı çalışmanızın tanınmasının tadını çıkarın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.