Terazi Burç Yorumları 31 Ağustos 2022

Terazi burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin nasıl hissettiğinizi bilmesini sağlayın – ancak siz yaklaşırken kaçıyor olabilirler. Cesur olun ve her şeyi açığa vurun ve onlar her şeyi açıklığa kavuşturacak şekilde yanıt vermelidir.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün neyi sevdiğinizi araştırın – hayattan zevk almak, herhangi bir amaç kadar iyi bir amaçtır.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün kendilerine yardım edemeyecek insanlara yardım ederek zaman kaybetmemeye çalışın, çünkü Venüs şefkatli Neptün ile dengesiz bir açı oluşturur. Yolculuklarında başkalarına yardım etme dürtüsünü hissedebilseniz de, aynı hataları yapmaya devam eden insanları kurtarmak olumlu sonuçlar vermeyecektir. Neyse ki, ay Akrep’e girdiğinde, güneş ikinci evinizi harekete geçirerek sabah ortasına kadar duygularınızı topraklama ve dengeleme şansınız olacak. Evren, sıkı çalışmanızı ödüllendirmenize izin verdiği için, biraz lüksü kucaklarken bu enerjiyi duyularınızı şımartmak için bir bahane olarak kullanın.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ayımız, güzel Luna, bugün, burcunuz olan Terazi, kimlikle ilgili ilk güneş evinizde dans ediyor. Bu sizi duygularınızla derinden temasa geçirecek ve sezginizin derinliklerine inmenize izin verecektir. Ayrıca, muhtemelen ailenizle ya da tek başınızayken kendinizi oldukça evcil hissedecek ve huzur ve sükunet özlemi duyacaksınız. Şehvetli, sevecen, hassas ve uyumlu olun – kolayca sergileyebileceğiniz tüm özellikler. Tek başınıza herhangi bir önemli duygusal tartışma yapmak isterseniz, bu zamanda kalbinizin ve ruhunuzun yayıldığını hissedeceklerdir. Göreyim seni!


31 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları öğle yemeğine kadar elbette boş olduğundan tembel bir sabah sizi bekliyor. Terazi, bu ay durgunluğu sırasında oldukça rahat hissedebilirsiniz. Ancak ayın uykulu enerjisi verimli bir sabah sağlamayabilir. Bu öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçtiğinde bundan kurtulacağınızdan emin olduğunuz için stres yapmayın. Akrep ayı tüm hızıyla devam ederken, finansal ve profesyonel güvenliğiniz konusunda özellikle takıntılı hale gelebilirsiniz. Mali meselelerinizi gözden geçirmeyi seçerseniz, geviş getirme istasyonunda kaybolmamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.