Terazi Burç Yorumları 30 Ağustos 2022

Terazi burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kimsenin sizi inançlarınızdan alıkoymasına izin vermeyin – bazıları deneyecek olsa da. Fazla idealistsiniz, bu yüzden silahlarınıza bağlı kalın ve içgüdülerinize göre hareket edin. Şüphecilerin kararlarınızı eleştirmesine izin verin: Sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz.


30 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir güç mücadelesinde dengeyi değiştirerek, en üste çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.


30 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken, Kayron ile sert bir karşıtlık oluştururken, kalbinizin istediği ve şu anda sahip olduğunuz şeyler ters düşebilir. Bu titreşimler, aşk hayatınızdan memnun kalmamanıza da neden olabilir, ancak bu tür sorunları çözmenin içsel bir yerden gelmesi muhtemeldir. Luna, Satürn’e bir öpücük üflediğinde, daha önce karşılaştığınız herhangi bir korkudan kendinizi çekmenize yardımcı olacak, böylece içinizde ve etrafınızda özgürce akan sevgiyi tam olarak takdir edip kucakladığında, eğlenceli bir enerji devreye girecek.


30 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür ile, güneş ilk kimlik eviniz, burcunuz aracılığıyla dans ederken, muhtemelen birçok yeni fikir üretiyorsunuz, Terazi. Bununla birlikte, şu anda bir gölge öncesi aşamadadır, bu nedenle hayatın daha yavaş temposunu zaten fark ediyor olabilirsiniz. Eylül ayındaki resmi gerileme sırasında önemli ölçüde karşılaşacağınız için, bu süre zarfında yanlış anlaşılan, kapalı görünen veya geciken her şey hakkında anteninizi açık tutun. İlişkileriniz de büyük olasılıkla bazı analizler için hazır olacak.


30 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ilişki yaralarını iyileştir, Terazi. Sizin gibi sosyal bir kelebek bile, özellikle burcunuzdaki ay, Koç’ta Kayron gerilemesi ile karşı karşıya olduğundan, çalışma ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilir. Muhalefet, tamamen çözülemeyecek eski sorunları gündeme getiriyor. Siz ve bir meslektaşınız kafa karıştırabilir veya geçmişteki sorunlar mevcut profesyonel duruşunuzu etkileyebilir. Durum buysa, bu transiti aktif olarak ele almak ve profesyonel ortaklıklarınızı iyileştirmek için kullanmalısınız. Sizi ilerlemekten alıkoyan herhangi bir kalıcı acıyı yumuşatmak için muhalefeti bile kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.