Terazi Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Terazi burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlişki konuların seni deli ediyor. Zor olsa bile, şimdi ikiniz arasındaki şeyleri temizlemenin doğru zamanı. Sonuç ilham verici olacak ve ilişkinizi daha ileriye taşıyacaktır.


28 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu sizin için çok yoğun bir zaman — önceliklerinizi yeniden düzenleyin. Eğlence bekleyebilir.


28 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah seni mutluluktan alıkoyan herhangi bir kişi veya durumla, Başak ayı devrimci Uranüs ile bağlantı kurarken bir kırılma noktasına gelebilirsin. Şu anda duygusal tetikleyicilerinize dikkat edin ve durumu baştan sona düşünmek için bir saniyenizi ayırmadan önce herhangi bir ilişkiyi hırpalamamaya veya bitirmemeye çalışın. Ne yazık ki, Venüs kısıtlayıcı Satürn ile karşı karşıya kaldığından, düşük özgüven şu anda kararınızı bulandırabilir. Luna, Pluto ile bağlantı kurduğunda, bu gece evinizin rahatlığında yeniden şarj olmak için biraz zaman ayırın ve size yük olan tüm ağır duyguları serbest bırakma fırsatı sunar.


28 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ağlayacak bir omuz olmaya hazırlanın Terazi. Siz, arkadaşlarınız ve sevgiliniz, kayalık kozmik havayla uğraşırken karmakarışık olacaksınız. İşin iyi tarafı, eğer yüzeyin altında hiçbir drama köpürmüyorsa, çoğunuz biraz üzgün ve yalnız hissedeceksiniz. Bununla birlikte, gezegen hükümdarınız tatlı Venüs güneş on birinci evinizde tüneğinde dans ederken, güneş beşinci tutku ve gerçek aşk evinizde buzlu Satürn ile çarpışacaktır. Bu, kalpten kalbe, vaatlere veya ilk buluşmaya yönelik bir gün değil. Kendinizi daha parlak günlere saklayın.


28 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, çabalarında sana kim destek olacak? Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde kariyer yolunuzda gezinirken arkanızı kollayan arkadaşlarınıza odaklanın. Muhalefet, ilişkileriniz ve tutku projelerinizle oynuyor, girişimlerinizi yenilerken iş arkadaşınızın gerçek renklerini görebileceğinizi öne sürüyor. Sevinç ve ilham veren projelere odaklanma fırsatınız var. Ancak bu ayarlamaları yapmak kolay olmayabilir, bu nedenle bir sonraki hareketinizi belirlerken destek sisteminize güvenmeniz gerekebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.