Terazi Burç Yorumları 27 Ağustos 2022

Terazi burcunun 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Parayı düşünmeye devam edersen delirebilirsin – ama yine de yakında halletmen gereken birkaç ayrıntı var. Onları yoldan çıkarmak için iyi bir zaman: Hayatının geri kalanına devam etmeye çalış.


27 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hangi iplerin bağlı olduğunu bilmeden bugün hediye kabul etmeyin. Sorular sor.


27 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün dünyanın geri kalanından saklanmanız gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin, Başak yeniayı güneş on ikinci evinizde tezahür ederken. Bu kozmik iklim, duygularınız üzerinde çalışmak için radarın altında uçmanız için size ilham verebilecek en derin düşüncelerinizi ve duygularınızı değerlendirmenizi isteyecektir. Bu aydınlatıcı olay, önümüzdeki altı ay boyunca büyümeye devam edecek yeni bir döngüyü tetiklediğinden, mevcut davranış ve kalıplarınıza da bir göz atmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, Luna ve kaderin düğümleri arasındaki tatlı bir bağlantı size bırakma fırsatı verecek ve ilerlemeye yeni bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olacak.


27 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, yılın oldukça yavaş ve düşünceli bir dönemi yaklaşıyor. Bunun nedeni, solar on ikinci evinizdeki yeni ayın bugün gelmesidir. Bununla birlikte, bu sizi alçakgönüllü olmaya, yeniden şarj etmeye ve zihinsel ve duygusal pillerinizi sıfırlamaya teşvik edebilir, bu zamanı biraz bağımsızlığın ve yalnızlığın tadını çıkarmak için kullanabilirsiniz. Önümüzdeki hafta, geçen yıl öğrendiklerinizi ve sizi geride tutan veya geçmişe bağlayan her türlü bagaj, dağınıklık veya ağırlıktan kurtularak hayallerinizdeki hayatı nasıl daha iyi yaratabileceğinizi düşünün. Parlak bir gelecek sizi bekliyor ama önce dinginliği bulmalısınız.


27 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni gün, yeni zihniyet, Terazi. Başak burcunda yeni aya girerken açık fikirli olun. Bugünden başlayarak, önümüzdeki altı ay boyunca işinize ve yeteneklerinize ilişkin bilinçaltı algınızı ayarlamak için harika bir fırsatınız olacak. Olumsuz veya aşırı eleştirel olmak yerine, daha şefkatli bir bakış açısı davet etmek için yeni ayın enerjisini kullanabilirsiniz. Değişken enerji, düşüncelerinizi yönlendirmenize yardımcı olabilir ve yargılayıcı bir iç monologdan kurtulmanıza izin verir. Bunu yapmak, gizli becerileriniz ve yetenekleriniz konusunda kendinizi daha güvende hissetmenizi bile sağlayabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.