Terazi Burç Yorumları 26 Ağustos 2022

Terazi burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar enerji seviyelerinizin neden bu kadar yüksek olduğunu merak edebilirler – onlar yorulurken ve uzaklaşırken siz gün boyunca ilerliyorsunuz. Merak etsinler ve sadece günün getirdiğinin tadını çıkarsınlar.


26 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir fırtınayla flört etmekle daha az ilgileniyorsunuz ve daha çok iyi bir sohbetle ilgileniyorsunuz.


26 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Aslan burcu Plüton’la dengesiz bir görünüme girerken, güvensizlikler sosyal çevrenizdeki diğer kişilerin size saldırmasına veya sorunlarını size yansıtmasına neden olabilir. Ne yazık ki, özellikle çevrenizdeki biriyle bir çatışmaya veya güç mücadelesine girerseniz, bu karanlık titreşimler sizin üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Başkalarının iyimserliğinizin önüne geçmesine izin vermemeye çalışın, geçmişinde güveninizi sarsan veya eylemlerinizi eleştiren kişilerden kaçının. Ay Başak burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girerken bu akşam kendinizi sessiz ve dalgın bir ruh halinde bulacaksınız.


26 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, sabrınız bugün ve yarın kesinlikle test edilecek. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs’ün, Bizim Küçük Benefic’imiz, arkadaş ve topluluklardan oluşan güneş on birinci evinizde yörüngede olmasıdır. Bu genellikle hoş olsa da ve ağınıza iyi enerji getirse de, güneş sekizinci evinizdeki yakınlık ve cinsellik içinde dönen elektrikli Uranüs’ün kuşatması altında olacak. Ağınızda gelişigüzel bir şekilde çıkıyorsanız, siz veya diğer kişi, bir kişinin ihtiyaçları karşılanmazsa aşırı derecede yoğun ve kaotik hale gelebilir. Bu, özellikle biriniz daha fazlasını istiyorsa geçerlidir.


26 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mümkünse çevrimdışı ol, Terazi. Son birkaç gün, özellikle iş için normalden daha fazla çevrimiçi olmanız gerekiyorsa, sosyal açıdan yoğun olabilir. Bağlantılarınız üzerinde çalışmaya devam etmek cazip gelse de, bugün elbette ay yokken geri çekilmek isteyebilirsiniz. Sosyal pilinizi besleyecek herhangi bir geçiş veya yön de olmayacak. Bu yüzden, kiminle çalışmaktan hoşlandığınızı ve profesyonel platformlarınızda neleri değiştirebileceğinizi düşünerek bu ay durgunluğundan en iyi şekilde yararlanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.