Terazi Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Terazi burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kötü günlerinizde bile stil anlayışınız güçlü ve bu sizin için hareketli bir gün. Bir arkadaşınızla veya oda arkadaşınızla paylaşın – ancak buna mütevazı bir şekilde yaklaşmak isteyebilirsiniz.


25 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Böyle derin bir çıkmaza saplanıp kalmak için çok gençsin. Dışarı çıkın ve bugün aktif olun!


25 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı kader ve Uranüs düğümleriyle bağlantı kurarken, sevgili Terazi, sosyal medya beslemelerinizi eski fotoğraflarınızdan veya devam etmeyi tercih ettiğiniz arkadaşlardan temizleme dürtüsüne karşı koymayın. Bu kozmik iklim kayalık bir iklim olmaya hazır ve sizi yukarı kaldırmayan hiç kimse için zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamak istemeyeceksiniz. Neyse ki, akşam ortaya çıktıkça hava yumuşamaya başlayacak ve Luna, Venüs’e sığınarak, günün erken saatlerinde yaptığınız eylemler hakkında olumlu hissetmenize yardımcı olacak. Bu akşam Merkür sizin burcunuzdayken düşünceli bir enerji sizi bulacak.


25 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün sabrınızı test edecek ve muhtemelen endişenizin yoğun seviyelere çıkmasına neden olacak, Terazi. Kişisel veya romantik hayatınızı sabote etmek için dışarıdaki gizli bir düşmanla – gölgelerde gizlenen – fikirlerinize ve kendinizi nasıl gösterdiğinize öfkeli biri ile bile uğraşıyor olabilirsiniz. Büyük güneş, güçlü armatürümüz, önümüzdeki günlerde güneş on ikinci sırlar, mahremiyet ve bilinçdışı evinizin derinliklerinde cızırdamaya devam ederken, bir tren enkazı gibi alıngan bir Mars’ın raylarına çarpacak. Kendinizi gergin ve özellikle gergin hissediyorsanız, bunun sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vermeyin.


25 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Herkesin favori meslektaşı olmaya hazırlanın Terazi! Büyüleyici, Venüs tarafından yönetilen bir işaret olarak, kalabalığı oldukça memnun etme eğilimindesiniz. Artık Merkür sizin burcunuzda olduğuna göre, bu sosyal enerji güçlendi. Nazik, tanıdık ve güler yüzlü olarak karşılaşacağınız için diğerleri size akın edecek. Merkür, işyerindeki herhangi bir ilk izlenimi veya sosyal durumu belirlemenize yardımcı olabilir. Bu nedenle, uygun toplantılar ayarlamak için mükemmel bir zaman olabilir. İş arkadaşlarınızı, görüşmecilerinizi ve daha fazlasını sihrinizle havaya uçurarak Mercury’nin glibini kendi avantajınıza kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.