Terazi Burç Yorumları 24 Ağustos 2022

Terazi burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir parti veya başka bir toplantı bulmalısınız – sosyal ihtiyaçlarınız rahatlamak için haykırıyor. Yeni biriyle tanışmayabilirsin ama en azından sevdiğin insanlarla karıştırıyorsun.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün birine olumsuz bir haber vermen gerekiyorsa, bunu güzel bir yemekle yap.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün nereye giderseniz gidin, ay Aslan’a ve güneş on birinci evinize girerken partinin can damarı olacaksınız. Yeni bağlantılar kurarak ve arkadaşlık veya profesyonel ilişki kurmayı umduğunuz herkese ulaşarak bu yükselen titreşimlerden yararlanın. Venüs, Chiron ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, kendini sevme ve romantizm de şu anda önemli bir tema olacak. Ortaklığınızda dalgalı sularla mücadele ediyorsanız, şimdi dışarı çıkıp tatlımla eğlenmek, dinamiklere baskı yapmadan romantizmi yeniden alevlendirmek için iyi bir zaman olabilir.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzay-zaman realitesinde çok önemli bir değişim üzerinizde, Terazi. Bunun nedeni, Büyük Uyanış gezegeni Uranüs’ün durma noktasına kadar yavaşlaması ve şimdi omzunun üzerinden bakıyor olmasıdır. Bunu yaparken, güneş sekizinci evinizdeki samimiyet ve cinsellik evinizdeki önceki bölgeyi tekrar ziyaret etmek isteyecektir. Duygusallığınızla ilgili olarak fazladan deneysel, garip veya kendiliğinden hissediyorsanız, bu şimdi ve önümüzdeki aylarda yavaşlayabilir. Yakınlığınızı ifade etmenin eski yollarını tercih edebilirsiniz, çünkü bunlar size bir aşinalık ve rahatlık hissi verebilir.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kapalı kapılar ardında gerçekleşse bile ani değişiklikler geliyor. Terazi, bugün Uranüs istasyonları Boğa burcunda geri giderken ortak varlıklarınızı, paylaşılan kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve borçlarınızı izlemeniz gerekecek. Şu andan Ocak 2023’e kadar, bu gerileme döneminde kontrol duygunuzu zorlayan önemli değişiklikler olacak. Mali durumunuzda, ek borç almayı veya şaşırtıcı şekillerde varlık edinmeyi öneren dalgalanmalar görebilirsiniz. Uranüs retrosunu atlatmanın en iyi yolu, sahip olduklarınızı güvence altına almak ve çok büyük bir finansal risk almaktan kaçınmaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.