Terazi Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

Terazi burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınızla oturun ve size neler olduğunu söylemelerine izin verin. Düşük anahtar enerjiniz onları ortaya çıkarmak için mükemmeldir – nasıl yaptığınızı tam olarak bilmeden onlara çok iyi şeyler yapabilirsiniz.


23 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Genelde aynı fikirde olmadığın veya tartıştığın biri, nihayet bugün işleri senin istediğin gibi görecek.


23 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç ayı Kuzey Düğüm ve devrimci Uranüs ile bağlantı kurarken, bu sabah profesyonel olarak ağırlığınızı vermekten korkmayın. Bu kozmik iklim, geleceğe açılan bir kapı görevi görecek, ancak kendinize birkaç kapı açmanız gerekebilir. Bu akşam Luna, Neptün’e bir öpücük üflediğinde ilham verici ama etkili bir enerji tezahür edecek ve bu, kişisel projeler söz konusu olduğunda organize olmak için harika bir zaman olacak. Bununla birlikte, bu titreşimler aynı zamanda sıkı çalışmanın önemini vurgulayacaktır, bu nedenle şu anda evrenden büyük bağışlar beklemeyin.


23 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi burcu, dün yeni bir zodyak sezonu başladı. Kudretli güneş Başak mağaralarına girerken, onun ışığının güneş on ikinci mahremiyet, inziva ve bilinçdışı evinizde tutuştuğunu hissettiniz. Evrene uyum sağlarken ve size söylediklerini dinlerken, gelecek ay biraz daha düşünceli hissedebilirsiniz. Kişisel ve romantik yaşamınız ile ilgili sezgilerinize dokunun. Birçok önemli önsezi ve eşzamanlılığı yakalayacaksınız. Bir şey kötü hissediyorsa, bunun gerçekten bir sorun olup olmadığını veya bunun yerine güvensizlikleriniz, endişeleriniz veya endişelerinizden en iyisini elde etmek için damıtmanız gerekecektir.


23 Ağustos 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için parlamak istiyorsun, Terazi? İkamet ettiği ay Yengeç burcunda parlarken, kariyer yolunuzun gelişimini beslemek ana önceliğinizdir. Ancak bu duygusal olarak reaktif ay tutulması, Koç’ta geri giden Kayron’un karesini alıyor, bu da profesyonel çağrışımlarınızdan kaynaklanan bir miktar acıya işaret ediyor. İş ilişkilerinizin veya taahhütlerinizin kariyer yolunuzun ilerlemesini etkilediğini hissedebilirsiniz. Nasıl göründüğünüz veya başardığınız şeyler taahhütlerinizle el ele gidebilir. Taahhütlerinizin durumunuzu nasıl etkilediği konusunda hüsrana uğramak yerine, onlarsız başardıklarınıza odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.