Terazi Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

Terazi burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Pozitif, yaratıcı enerjiyle dolu güzel bir gün. Yeni başlangıçların başına bela olan olağan aksaklıklar veya aksaklıklar olmadan yeni projelere veya yeni aşklara başlamanın kolay olduğunu görmelisiniz.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tüm doğru cevapları bulamayabilirsiniz, ama ne olmuş? Sadece insan ol.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah uyandığınızda, Yengeç ayı genişleyen Jüpiter ile kare açı yaparken, çalışma haftasına başlamak için kendinizi çok hazır hissetmeyebilirsiniz. Bu kozmik iklim, hafta sonu boyunca enerji seviyenizi tamamen yenilemek için yeterli zamanınız yoksa özellikle ağır olacaktır, bu da öz bakımı güne entegre etmenin yollarını bulmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Merkür ve Pluto arasındaki yararlı bir ittifak, sizi bulan herhangi bir rahatsızlığı veya olumsuzluğu salıvermeye ve bunları aşmaya istekli olduğunuz sürece, kendinizi beslemeye gelince size bir miktar kozmik destek sağlayacaktır.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında en çekici ve ikna edici olanlardan birisin Terazi. Bir Hava burcu olarak size zekâ, mizah ve zahmetsiz bir zarafet bahşedildiniz. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür, güç merkezi Plüton ile muhteşem bir şekilde bağlantı kurarken, sezginizi ve duygusal derinliğinizi eşinizi etkileyecek veya önemli ölçüde ezecek şekilde dokuyacak mükemmel kelimelere sahip olacaksınız. Neyi ifade etmek istediğinizi düşünün ve sonunda ormanda yolunu bulmuş, gölleri karşılamaya hazır bir nehir gibi sizden akmasına izin verin.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilinçaltı algınız üzerinde nasıl çalışabilirsiniz, Terazi? Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında takıntılı bir düşünce treninden kurtulun. İş gününüz boyunca, sizi zihinsel bir tavşan deliğinden aşağı inmek isteyecek bir şey ortaya çıkabilir. Bir analiz felci veya ruminasyon istasyonunu sürdürmek yerine, algınızı güçlendirmek için bu üçlüyü kullanmalısınız. Gücünüzün aracı olarak bildiklerinizi alın. İç monoloğunuz, iş hayatınızın kontrolünün sizde olduğunu hissetmenize yardımcı olabilir. Bugün güneş de Başak burcuna gireceği için bu zihniyeti benimsemek şart!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.