Terazi Burç Yorumları 21 Ağustos 2022

Terazi burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 21 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm cevaplara sahip olmayabilirsiniz, ancak arkadaşlarınız sizi kontrol etmeye yetecek kadar üst kata çıktığınızı düşünüyor – en tuhaf, en kişisel sorunları ve sorunları hakkında bile.


21 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyi şeyler ayağınıza geliyor. Heyecanlıyken, önce şükretmelisin.


21 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, maneviyatınız bazı zor zamanlarda size yardımcı olsa da, bu sabah İkizler ayı Merkür ve Neptün ile sert bir t-kare girdiğinde mantık ve sezgi arasında bir denge bulmak zor olabilir. Son zamanlarda kendinize makul olmayan beklentiler koyduysanız, bu duygular daha da kötüleşecek ve kendinizi biraz öz bakım ve rahatlamaya adamak için iyi bir zaman olacaktır. Öğleden sonra Luna Aslan güneşine bir öpücük üflediğinde bir arkadaşınız gününüzü aydınlatmak için devreye girebilir, bu yüzden sizi seven insanlardan uzak durmaya çalışın.


21 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yoğun kabuslar veya rüyalar hissetme olasılığınız olsa da, bunların hepsi sadece gece hayaletleri olabilir, Terazi. Endişeniz ve paranoyanız muhtemelen artıyor ve bu, kişisel veya romantik yaşamınız için drama anlamına gelebilir. Zihinsel Merkür bugün gökyüzünde küstah bir Neptün ile kılıçları çaprazlarken, her fırsatta aldatma ve gizemle karşı karşıya kalacaksınız. Korkularınızı, endişelerinizi veya şüphelerinizi tartışmak için iyi bir gün değil, çünkü sonunda beslenmesi gerekmeyen bir canavarı besleyebilirsiniz. Bunun yerine, tek ve tek kişinizle rahatsız edici bir tartışma yapmak yerine, yalnızlık içinde gerçeklikten kurtulmanın yollarını bulun.


21 Ağustos 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, aklının çıldırmasına izin verme. Başak burcundaki Merkür, Balık burcundaki geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, iş gününüz boyunca düşünce treninizin nasıl geliştiğini izleyin. İşiniz hakkında daha fazla şey ortaya çıktıkça, bilinçaltı düşünce kalıplarınıza ve algılarınıza yansıyabilir. Ne olduğuna bağlı olarak, analiz felci anlarınız olabilir. Özellikle muhalefet, sınırların olmadığı, kötü alışkanlıklar veya kuruntular olduğunu ortaya koyuyorsa, kendinizi geliştirmek kolay olabilir. Düşünce treninizi sakinleştirerek işinizde ne olursa olsun kendinizi hırpalamamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.