Terazi Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Terazi burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi özellikle motive hissetmiyor olsanız bile, bugün işleri yoluna koyması gereken kişi sizsiniz. Yine de sessiz liderliğiniz, işleri gerçekleştirmek için mükemmeldir.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yolunuza çıkan biri size daha fazla esneklik göstermek üzere.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, tutkulu Mars İkizler’e ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, yeni bir yaşam şehvetiyle iyimser hissederek uyanmalısınız. Bu gezegensel yerleşim, yıldızlar sizi bir aydınlanma yerine getirmek için hizalanırken, yılın geri kalanında bakış açınızı yükseltmeniz için sizi motive edecektir. İkizler ayı bu öğleden sonra Chiron ile bağlantı kurduğunda sıcak ve bulanık bir his sizi bulacak ve aşka eğilmek ve biraz denge bulmak için harika bir zaman. Sadece kafanıza takılan sorumluluklardan saklanmamaya çalışın, aksi takdirde daha sonra endişe duyabilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü Mars bir köşeyi dönerken, sonunda bir Hava burcu olan Terazi’ye girecek. Bu, tek başınıza bir balonun içindeymişsiniz gibi yerden kalktığınızı hissedebileceğiniz anlamına gelir! Maceralar, uzun mesafeli yolculuklar ve yepyeni bir bilgelik seviyesi sizi bekliyor olabilir. Bu enerji Mart 2023’e kadar sürer. Bekarsanız, normal tipinizin dışında biriyle çıkmayı düşünün, hoş bir şekilde şaşırabilirsiniz. Aşk, bilhassa kimi ve neyi bilebileceğinizi sınırlayan bir kafeste kalmadığınız zaman büyülü olabilir. Deneysel olun.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merakını ne tetikleyecek, Terazi? Mars İkizler’e girdiğinde fikirlerinizi takip etme zamanı. Burcunuz, hava liderliğindeki savaşan gezegenle güzel bir üçgen açı oluşturacak ve emellerinizle zihinsel uyum sağlayacak. Profesyonel yolculuğunuzda ilerledikçe, yolunuzda bir sapma görebilirsiniz. İkizler’deki Mars sırasında farklı arayışlar geliştirmek için çeşitli fırsatlar meyve verebilir. Biraz dağınık enerji olabileceğinden, kariyer yolunuzdaki belirli bir arayışa girme konusunda biraz sorun yaşayabilirsiniz. Bir karar vermeden önce seçeneklerinizi dikkatlice tartın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.