Terazi Burç Yorumları 19 Ağustos 2022

Terazi burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Altın bir fırsat görseniz bile statükoyu bugün korumanız önemlidir. İşler pek göründüğü gibi değildir ve eğer ona biraz daha aksiyon eklerseniz hayat kontrolden çıkabilir.


19 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanların en iyisini, özellikle de yabancıları düşündüğünüzde, uyumu elde etmek kolaydır.


19 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay İkizler’e ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, dünya normalden daha fazla ışıltı ve heyecanla canlı hissedecek, sevgili Terazi. Bu ışık yerleştirme üçüncü gözünüzü patlatacak ve şifa, yardım veya rehberlik istemek için diğer tarafla bağlantı kurmanın harika bir zamanını verecektir. Ne yazık ki, başkalarının düşüncelerine ve duygularına karşı daha duyarlı olacaksınız ve Aslan güneşi ile Plüton arasındaki dengesiz bir açı, sosyal olarak yolunuza ağır titreşimler getirebilir. Aranızda olabilecek, sizi yükselten ve ruhunuzu canlandıran insanlara yaslanan herhangi bir enerji vampirine dikkat edin.


19 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, seks ve tutku senin için son haftalardan daha önemli olmamıştı. Aslında, libidonuz muhtemelen aşırı yüklendi! Bununla birlikte, bunun sizi etkilemesinin bir başka yolu da – özellikle evliyseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa – siz ve eşiniz çok büyük miktarda para harcıyor olmanızdır! Bu, büyük varlıklar veya yatırımlar veya hatta sadece gözünüze dikmek istediğiniz büyük hedefler olabilir. Mighty Mars, solar sekizinci evinizi ateşliyor ve yakında yeni bölgeler arayacak, bu yüzden anı yakalayın veya şimdi yapıldığı gerçeğinin tadını çıkarın!


19 Ağustos 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü kullan, Terazi. Boğa burcundaki son dördün ay boyunca bu dönüşümü kucaklarken otoritenizde güvende hissedin. Kendinizi güvende ve rahat hissetmenize engel olabilecek tüm finansal engelleri bırakın. Gün geçtikçe, ay sonunda zihinsel İkizler’e girecek. Bir sonraki ay evresine girerken zihinsel hassasiyetiniz artacaktır. İkizler burcundaki ıraksak ay yanınızdayken, profesyonel yolculuğunuzda nasıl ilerleyeceğinize karar vermeden önce keşfetmeye değer birkaç fikriniz olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.