Terazi Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Terazi burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi asosyal hissettiğiniz için değil, izin verirseniz hayat bunaltıcı olabileceği için gün boyunca kendinizi gizli tutun. Yine de işler çok yakında toparlanacak.


18 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi kötü şeyler üzerinde duygusal hale getirmek sağlıklıdır. Acele etmeyin.


18 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs’ün uğurlu Jüpiter’le tatlı bir bağlantısı varken, bugün aileniz ve arkadaşlarınız tarafından sevildiğini ve hayran olunduğunu hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, aşk hayatınıza da şans getirecek ve özel biriyle flört etmek için harika bir zaman olacaktır. Bu arada, Boğa ayı size en önemli bağlarınızı sağlamlaştırma fırsatı sunacak, kırılganlık ve samimi alışverişlerde daha rahat hissetmenize yardımcı olacaktır. Ay ve Neptün arasındaki destekleyici bir açı, sıkı çalışma ve planlama ile hayallerinizi desteklemeniz için size ilham verdiğinden, bu akşamın ilerleyen saatlerinde gelecek için beyin fırtınası yapmak için biraz zaman ayırın.


18 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini aç, Terazi. Evren artık kozmik olarak hizalanmıştır. Gezegensel yöneticiniz, tatlı Venüs, güneş onbirinci rüyalar, umutlar ve özlemler evinizde dönerken, şimdi gökyüzünde size gülümseyerek mucizeler veren görkemli Jüpiter’e bir örümcek ağı bağlayacak. Bu, aniden tüm sevginiz, tutkunuz ve yaşam hayalleriniz gerçek oluyormuş gibi hissetmenize neden olabilir – ama önce, layık olduğunuzu bilmek için kendinizi ortaya koymalısınız. Birleşirse, sizi ve eşinizi birlikte çeken sinerjik bir sihir olacaktır. Bekarsanız, ruh eşinizle tanışabileceğinizi ve hatta ikiz alevle dans edebileceğinizi bekleyin.


18 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Senin için orada olacak sadık bağlantılara adan, Terazi. Jüpiter Koç burcunda geri giderken, profesyonel taahhütlerinizi değerlendirmek için bir adım geri atmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Geri giden Jüpiter, Aslan burcundaki Venüs ile ateşli bir üçgen açı oluşturduğundan, kime ve neye odaklanmak istediğiniz konusunda oldukça emin hissedebilirsiniz. Taahhüt etmeye değer birkaç destekleyici bağlantı ve dernek var. Mesleki özlemlerinizden birkaçını takip etme fırsatlarını da değerlendirmekten korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.