Terazi Burç Yorumları 1 Eylül 2022

Terazi burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geri çekilip eski günleri, belki çocukluğunuzu, belki geçen haftayı düşünmeden edemiyorsunuz. Gününü geçirmenin en iyi yolu bu değil, ama buna engel olamazsın. Nostalji, sonunda yıpranır.


1 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mevcut bir otorite figürüyle gergin ilişkiniz daha dostane hale geliyor.


1 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, tutkulu Mars’ın parıldayan Jüpiter ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, aşk hayatınız bugün ciddi anlamda mistik bir enerjiden faydalanabilir. Şans eseri karşılaşmalar, bir sonraki büyük romantizminizi de ortaya çıkarabilir, bu nedenle kalbinizi bağlantı olasılığına açık tutun. Ne yazık ki, bu rüya gibi balon muhtemelen bu akşam Akrep ayı öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde patlayacak ve yolunuzda bakış açınızı tamamen değiştirebilecek dev bir gerçeklik kontrolü bırakacak. Ay, bütçenizin sınırlarını gizlemekle tehdit ederek Satürn’le kare açı yaptığında bu gecenin ilerleyen saatlerinde fazla harcamaya dikkat edin.


1 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutku ve oyun için canlandırıcı bir gün şimdi senin üzerinde, Terazi. Seks, sürüş ve enerjinin kızıl gezegeni güçlü Mars, bir Hava burcunda iz bırakmaya devam ederken, kendinizi coşkulu ve yeni ufuklara hazır hissedeceksiniz. Gökyüzündeki yolculuğuna devam ederken, muhteşem bir şekilde, bizim büyük iyilik ve mucizeler, genişleme ve şans gezegenimiz olan şanlı Jüpiter’e, güneş ortaklıklarının yedinci evinde sizden gökyüzünde yörüngede dönen Jüpiter’e bağlanacak. Bu, uzun vadeli, özellikle seyahat çevresinde, tek başınıza plan yapıyorsanız, önünüzde canlı bir macera yaşayabilmenizi sağlar.


1 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bazı taahhütleriniz farklı yönlere gidebilir, Terazi. Bazı taahhütlerinizi daha fazla takip etme fırsatları, Mars İkizler’de altmışlık açı yapan Jüpiter Koç’ta geri giderken karşınıza çıkabilir. Jüpiter gerilemesi sırasında hangi ortaklıkların veya düzenlemelerin genişletilmeye değer olduğu konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Sonuç olarak, keşfedilecek birkaç potansiyel yol görebilirsiniz. Yanınızda yoğun Mars ve geriye dönük Jüpiter varken, hareket tarzınızı hayal etme potansiyeline sahipsiniz. Uçağa binmeden önce tüm seçeneklerinizi ve rotalarınızı akıllıca değerlendirin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.