Rüyada Kimyasal Maddeler Görmek

ruyada-kimyasal-maddeler-gormek-img

Kimyasallar veya maddeler hayal ediyorsanız, bu rüya hayatınızda duygunun önemli olduğunu gösterir. Asit aşındırıcıdır, bu nedenle bu, yok edilebilecek yakın bir ilişkiniz olduğunu gösterir.

Bu rüyanın bir başka anlamı da, bir durumun sizi yavaş yavaş tükettiğini hissetmenizdir. Görünüşe göre işler kötüye gidiyor ve buna bir çözüm bulamıyorsunuz. Eğer durum buysa, mesaj içeriye bakmaktır. Kendinizi ifade etme şekliniz, bir sonraki hareket tarzını belirlemek ve karar vermek için önemli olacaktır.

Rüyanızda yer alan asit, tarot kartındaki talih çarkına benzer, yani sonraki aşamalar hayatınız gerçekten iyi veya alternatif olarak kötü olabilir. Bu alanları düşünmenin ve korkmadan yapmak istediğiniz her şeyde ilerlemek için hayatınıza bakmanın zamanı geldi. Yüzünde asit olan birini görmek, bir maskenin arkasına saklanmaya çalıştığınızı gösterir, kendiniz olmak en iyisidir. Asitle aşınan bir vücut, sorunların ortadan kalkmasını istediğinizi gösterir. Asit içtiyseniz, bu olumsuz bir alâmettir ve yeni bir başlangıcın gerekli olacağı anlamına gelir. Bu rüya oldukça nadirdir ve ilgili diğer tüm faktörlerle birlikte yorumlanması gerekecektir.

Ayrıntılı rüya yorumu

Asit karıştırmayı hayal etmek, duygularınızın duygusal yaraları iyileştirmeye veya ilk etapta bu yaraların açılmasını önlemeye hizmet ettiği anlamına gelir. İnsanlar özsaygınızı destekler, özdeğer duygunuzu ve öz imajınızı düzenler. Bu rüya, sosyal etkileşimlerde düzenleyici ilkeler olarak hizmet eder. Örneğin büyükbaba bir savaş kahramanıydı ve hayatta böyle tanımlandı. Annem her zaman güzelliğini korudu, insanlar onu böyle tanımladı ve böyle tanımladı. Monoprotik veya poliprotik asitler görürseniz, gerçeklik ve fantezi arasındaki ayrım nadiren tamamen kaybolur. Derinlerde, sağlıklı hayalperest gerçeklerin nerede bittiğini ve hüsnükuruntuların yerini aldığını bilecek. Büyükbaba, savaştan payını almasına rağmen, savaş kahramanı olmadığını kabul ediyor. Anne, çekici olmasına rağmen, büyüleyici bir güzellik olmadığını anlıyor.

Asitle kaplanmayı hayal ediyorsanız, bu, yeteneklerinizin abartıldığı, parlaklığınızın abartıldığı ve cinselliğinizin karşı konulmaz bir efsane olduğu anlamına gelir. Bu tür ayrımlar asla yüzeye çıkmaz çünkü herkesin – hayalperest ve izleyicileriniz – dengeyi korumak için ortak bir çıkarı vardır. Asit kullanan bir katili hayal ediyorsanız, bu gelecekte bir şey için endişelendiğiniz anlamına gelir. Bir cesedin asitle öldürüldüğünü ve ardından yok edildiğini görmek, başarısız bir projeyi hayata geçirmeye çalışacak birini bulabileceğiniz anlamına gelir.

Asidi bir ilaç olarak görmek, rüyayı gören kişinin bütünlüğüne veya gerçeğin doğruluğuna işaret eder. duygularınız aile ve toplumun dokusunu tehdit etmek üzere. Laboratuarda asit görmek cinsel dürtülerinizle bağlantılıdır. İnsan ilişkileri, gerçeklerden böylesine eğlenceli sapmalar üzerine kuruludur. Bu, diğerlerinden (“normal” insanlardan) farklı olduğunuz noktadır, ancak bu kötü bir şey değildir. Hayatınızı yoluna koymanın ve gerçekten ne istediğinize karar vermenin zamanı geldi. O zaman hemen harekete geçin!

Asit rüyası tehlikelere, risklere, sinizm eğilimine, gücendirmeye, sert eleştirilere, ne söylediğinize dikkat etmeye, sözlerle pervasızlığa ve başkaları tarafından eleştirilme korkusuna işaret edebilir. diğerleri. Rüyada asit içtiğini görmek, duygusal olarak felç olmuş olabileceğine ve kendini ifade etmeyi öğrenmen gerektiğine işarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Rüya Tabirleri için daha fazla

ruyada-yuzme-havuzu-gormek-gorseli

Rüyada Yüzme Havuzu Görmek

Rüyada yüzme havuzu görmek, bilinçaltımızın derinliklerinde gizli anlamlar ve semboller barındıran ilginç bir rüya türüdür. Bu rüyanın çeşitli yönleri, hayatımızla

ruyada-kano-gormek-gorseli

Rüyada Kano Görmek

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yüzeye çıkan mesajlarla doludur. Kano görmek de bu gizemli dünyada karşımıza çıkan ilginç bir semboldür. Rüyanızda kano

ruyada-kayak-gormek-gorseli

Rüyada Kayak Görmek

Rüyada kayak görmek, pek çok kişi için heyecan verici bir deneyimdir. Bu rüyanın gizemini çözerek, geleceğinize dair ipuçları elde edebilirsiniz.

ruyada-jetski-gormek-gorseli

Rüyada Jetski Görmek

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere, rüyalarımızın derinliklerinde serüvenlere çıkarken karşımıza çıkan bir heyecan kaynağından bahsedeceğim: jetski! Rüyada jetski görmek, ne

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!