Oğlak Burç Yorumları 8 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günü atlatmak için ayaklarının üzerinde düşünebilmelisin çünkü planların umduğun kadar iyi gitmeyecek. Yine de esnekliğinizi gösterebilirsiniz, bu yüzden olumluya bağlı kalın.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski kinleri bırakın. Hayatta daha olumlu güçlere kalbinizde yer açın.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Ay Yay burcunda ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünde yolculuğunu tamamlarken, kendinizi biraz fazla uyarılmış ve kendi kafanızda hissedebilirsiniz. Şu anda sessiz kalmaktan ve kendi hızınızda hareket etmekten kendinizi suçlu hissetmeyin, özellikle de içsel olarak uğraşmanız gereken çok şey varsa. Neyse ki, öğleden sonra görünmeye başladığında ve Luna burcunuza girerken çok daha tazelenmiş ve kendiniz gibi hissedeceksiniz! Armatür yerleşimi önümüzdeki günlerde auranızı yükselterek zihninizin, bedeninizin ve ruhunuzun kontrolünü geri kazanmanıza yardımcı olacak.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, sana atılan herhangi bir fırtına veya dramayı atlatabildiğin için kendinle gurur duyuyorsun. Ayrılma, kalbinizi katılaştırma ve bunun neden olduğunu anlamak için entelektüel bir yaklaşım sergileme eğilimindesiniz. Ancak bugün ve yarın dikkatli olun, çünkü sizin ve diğerlerinin içinde yüzeyin altında tıslayan ilişki travması cehennemden doğan iblisler gibi kaçar. Tatlı Venüs gökyüzünün karşısında duruyor, ancak burcunuzdaki kötü Plüton bunun aşk konusunda hakimiyet zamanı olduğuna karar verecek. Bu, sonunda kimsenin kazanamayacağı bir hakimiyet ve boyun eğme veya güç oyunlarını tetikleyecektir. Gölgelere vermeyin.


8 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini nasıl algılıyorsun Oğlak? Satürn tarafından yönetilen bir burç olarak, kendinize karşı özellikle sert olma eğilimindesiniz, bu da ay sizin burcunuzda olduğu için daha da güçlenebilir. Luna, görünüşünüzden ilk izleniminize kadar profesyonelliğinizin her yönünü aydınlatıyor. Kendinizi biraz bilinçli hissedebilirsiniz, ancak bu aşırı farkındalık, bir profesyonel olarak kendinizi geliştirmek için kullanılabilir. Daha büyük bir fark yaratmak için farklı olarak neler yapabileceğinizi not edin. Profesyonel görünümünüzü çevrimiçi veya çevrimdışı olarak güncellemenin yanı sıra yeni profesyonellerle tanışırken kullanabileceğiniz yakışıklı bir izlenim üzerinde çalışmayı düşünün!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.