Oğlak Burç Yorumları 31 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ağustos 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün vazgeçmek çok kolay: Yeni fırsatlar giderek daha çekici görünüyor. Ama biraz daha uzatın — bu sefer dayanabilirseniz, uzun vadede büyük kazanmalısınız.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Organize olmayı seviyorsunuz, ancak bazen yapı abartılabilir. Bugün gevşeyin.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün dürüstçe yaşamak ve gerçekleri uydurma veya beyaz yalanlar söyleme dürtüsüne direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın, çünkü tatlı Venüs aldatıcı Neptün ile dengesiz bir açı oluşturur. Ne yazık ki, gerçek tutmak, ay Akrep’e girdiğinde yokuş yukarı bir savaş gibi hissedebilir ve sosyal konumunuzu yükseltirken sizi ilgi odağı haline getirebilir. Neyse ki, günün ilerleyen saatlerinde gardınızı düşürme ve en yakınınızla ve en sevdiğiniz kişiyle otantik bir şekilde bağlantı kurma şansınız olacak ve henüz aşina olmadığınız insanları etkileme baskısını ortadan kaldıracaksınız. Mars parıldayan Jüpiter ile bağlantı kurduğunda bu akşam kalbinizi ve bedeninizi beslemenin yollarını arayın.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın gücü bize her zaman günün duygusal atmosferi hakkında fikir verir, Oğlak burcu. Bugün, Terazi ile dans ederken, ilişki ve ortaklık konularında ortak bir odak ve hassasiyet olacak. Bu, ekip çalışması için harika bir andır, özellikle de önemli olanınız söz konusu olduğunda ve kariyer hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için onlardan destek istediğinizde. İşten sonra, fişini çektiğinizden emin olun ve tek başınıza biraz zaman geçirin. Bekarsanız, sizinle romantik bir kimyaya sahip gibi görünen biriyle, özellikle de hırslıysa, Facetime veya Zoom randevusu planlayın.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları bu sabah elbette geçersiz olduğu için ilgi odağından uzaklaşma zamanı. Oğlak, son birkaç gün içinde kariyer yolunda neler olduğunu bir düşün, çünkü son ay tutulmasından uzaklaştıracak bir gümüş astar var. Ay Akrep burcuna girdiğinde, bu son açıklamaları ileriye dönük profesyonel özlemlerinize ve bağlantılarınıza nasıl uygulayacağınızı bileceksiniz. Akrep ayı, profesyonel yolunuzun bir parçası olmaya kimin ve neyin değer olduğunu dikkatlice gözden geçirirken dikkatinizi gasp edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.