Oğlak Burç Yorumları 30 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 30 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gözünüz bugün ödülde olsun. Sizi diğer insanlardan ayıran tek şey odak noktanızdır – momentumun sizi bitişe götürmesine izin verin. Dikkatinizin dağılmasına veya cesaretinizin kırılmasına izin vermeyin.


30 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin gerçekte ne olduğu konusunda idealist olmayın. Gözlüklerini çıkar.


30 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Terazi ayı şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya gelirken, profesyonel hırslarınızın zihinsel sağlığınızı nasıl etkilediğini incelemek isteyebilirsiniz. Bu kozmik iklim, özellikle yaptığınız işe veya iş arkadaşlarınızla paylaştığınız ilişkilere duygusal olarak yatırım yapmıyorsanız, mevcut mesleğinizde sıkışmış hissetmenize de neden olabilir. Neyse ki, Luna bu akşam Satürn’e bir öpücük gönderdiğinde, kendinizi çok daha kararlı ve kaderinizin kontrolünde hissedeceksiniz; bu, size yeni bir pozisyon arama konusunda ilham verebilir, bunu yapmak küçük bir maaş kesintisi riski içeriyor olsa bile.


30 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen yeni projeler veya hatta sözleşmeler ile geçen hafta profesyonel hayatınız hakkında heyecanlı hissediyor olsanız da, bir şeyler ters gidiyor gibi görünüyor, Oğlak. Aslında, önemli romantik partneriniz muhtemelen bunu size çoktan işaret etti. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, güneş başarınızın onuncu evinde gölge öncesi bir aşamada olmasıdır. Eylül ayında pek çok kafa karışıklığı ve gecikmeler yaşanması muhtemel olsa da, bu aslında programınızı daha çok flört etmeye veya sevgilinizle sevişmeye odaklanmak için temizliyor.


30 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçmişi iyileştir, Oğlak. Herkes kariyerinde ilerlerken hata yapar ve siz de bu kuralın istisnası değilsiniz. Ancak Terazi burcundaki Ay, Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde bu hatalara takılıp kalmaya gerek yoktur. Profesyonel geçmişinizden öğrenecek bir şey var, ancak asıl mesele geçmişinizin kariyer yolunuzun geleceğini dikte etmesine izin vermemektir. Bu eski örnekleri, eski yanlış adımlarınızın veya tuzaklarınızın kalıcı acısını hissetmeden inceleyebilirsiniz. Kariyerinizi iyimserlikle tahmin edebilmeniz için algınızı değiştirmeye özen gösterin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.