Oğlak Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi ayrıntılarda kaybetmekten çekinmiyorsunuz ve günümüzün işi bu özelliği sizin için değerli kılıyor. Yüzeyin altında çok şey oluyor — insanların sizin kararınız için hazır olduğunu görmelisiniz.


28 Ağustos 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sahneye yeni bir kişi, onlarla birlikte çok heyecan verici bir entrika düzeyi getirir.


28 Ağustos 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Başak ayı Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, evren bugün egonuzu güçlendirmenin ve auranızı yükseltmenin yollarını arayacak. Bu kozmik iklim, aynı zamanda, içinde yaşayan yaratıcı dehayı da çağrıştırarak, sanatsal bir çıkışla çalışmak için harika bir sabah haline getirebilir. Venüs Satürn’le karşı karşıya gelirken bir dakikanızı ayırın ve mali durumunuzu gözden geçirin ve şu anda gereksiz alışverişlere para harcamaktan kaçının. Destekleyici bir enerji gün sona erdiğinde sizi bulacak ve Luna Plüton’a bir öpücük göndererek meditasyon veya ruhsal çalışma için harika bir zaman haline gelecek.


28 Ağustos 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde kasvetli bir gün var, Oğlak ve derinden etkileneceksiniz. Daha az faydalı olan ve romantizm ve cazibe tanrıçamız olan Tatlı Venüs, güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde dönüyor. Ancak, gezegen hükümdarınız, güçlü Büyük Görev Yöneticisi Satürn ile çatışacak. Bu, varlıklarınız ve yatırımlarınızın yanı sıra ilişkilerinizdeki alış verişi hakkında ağır haberler sağlar. Bu, önemli bir karar vermek için iyi bir gün değil ve şu anda kendinizi izole, depresif ve oldukça yalnız hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Yalnızlıkta eğlenceli bir şeyler yaparak fişi çekin.


28 Ağustos 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri düşündüğünden daha parlak, Oğlak. Aslan’daki Venüs, Kova’daki geri giden Satürn’e karşı çıktığında, mali durumunuzla bağlantınızı kesmeniz gerekebilir. Satürn retrosu sizi paranızı hafifletmeye teşvik ederken, biraz kontrolden çıkmış veya otorite eksikliği hissedebilirsiniz. Ancak, Venüs’ün paylaştığınız varlıkları kutsamasıyla başkaları zenginlik ve güvenlik duygunuza katkıda bulunabileceğinden bu kötü bir şey değildir. Yetki duygunuzu başka bir tarafla paylaşmaya hazırsanız, destek için başkalarına güvenmek mümkündür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.