Oğlak Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjiniz bugün işleri yoluna koymak için ihtiyaç duyulan şeydir – tamamen yeni bir teğet üzerinde başlama dürtüsünü hissedebilirsiniz. Uzun görünümü görebiliyorsun, bu yüzden buna göre plan yap.


25 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizin üzerinizde otoritesi olan biriyle çok daha yakın bir ilişki kurmaya başlayın.


25 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Aslan ayı kader ve Uranüs düğümleriyle sert bir t-karesine girerken bugün geçmişi bırakmakta zorlanabilirsiniz. Bu kozmik iklim, artık en iyi ilgi alanlarınıza sahip olmayan arkadaşlarınızı geride bırakmak söz konusu olduğunda özellikle sorunlu olabilir ve potansiyel olarak bağları kesmenizi öneren kırmızı bayrakları gözden geçirmenize neden olabilir. Luna, ruhunuza rahatlık ve anlam getirmeye yardımcı olmak için Venüs’e sığındığında bu akşam güvenilir bir müttefike güvenmek için biraz zaman ayırın. Bu gece Merkür Terazi’ye ve güneş onuncu evinize girdiğinde, odak noktanız profesyonel hırslara doğru kayacak.


25 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmos öfkeyle kükrerken bile, en sakin, toplanmış ve topraklanmış burçlardan biri olma eğilimindesiniz, Oğlak. Ancak, önümüzdeki üç gün boyunca kendinizi test edilmiş hissedeceksiniz. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güneşin, kızıl gezegen, güçlü Mars ile tanrıların savaşına yaklaşmasıdır. Bu iki güç merkezi saf ateşi temsil ettiğinden, birlikte çalışmadıklarında çatışmalar, drama ve patlayıcı öfke yaratırlar. Kendinizi koltuğunuzun kenarında hissediyor olsanız da – veya sevgiliniz – bir adım geri atıp nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


25 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugünden itibaren sezonun pırlantası gibi olacaksın Oğlak! Artık Merkür güzel Terazi’de olduğuna göre, inanılmaz derecede çekici bir sosyal kelebek olarak görüleceksiniz. Diğerleri sizi diplomasi, uyum sağlama yeteneği ve barış arayan iletişim becerilerinizle tanıyacaktır. Kozmik haberci itibarınızdan daha fazlasını etkileyebileceğinden, iletişim ve yazma becerilerinizle tanınabilirsiniz. Yazılı çalışmalarınız veya topluluk önünde konuşma fırsatlarından herhangi biri, bu geçiş sırasındaki en inanılmaz başarılarınızdan biri olarak kabul edilebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.